מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום טיפול תרופתי להרזיה וניתוחים בריאטריים >אויר שתקוע בקיבהלאחר אוכל ומכאיב
מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
055-4533169
הוספת הודעה לפורום
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אויר שתקוע בקיבהלאחר אוכל ומכאיברונית04/12/2013
שלום אני מנותחת כבר 3 חודשים אצל מחאזנה , בחודשיים האחרונים אני סובלת מאכבים בעיקר באזו הושט נדמה לי , בעות אויר חודרות בזמן אוכל כנראה ועד אני לא מצליחה לשחר אותםעם מסאזבבטן או הליכה עשר דקות וגם נסיון להוציא גראפסים אני פשוט סובלת מכאבים וזה סיוט ממש ,והכול בעיקר אחרי אוכל ומתגבר לקראת הערב , אני לא יכולה לשון עד 11 בלילה בגלל זה וזהלא רק בגלל וכל אפילו שתיה הורגת אותי , ואני לא מצליחה לסיים שני בקבוקי מיי עדן קטנים כלל וכמעט לאכול ....בבקשה עצה עזרה ,מה אפשר לעשות ...האם כדולר לקחת או מה אנילועסת לאט ואולכת ממש קצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למחאזנה ...תוכל לעזור בפתרון הבעיה
רונית04/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקבוע תור למרפאה- תגובה
שולה זק05/12/2013לקבוע תור למרפאה של פרופ' מחג'נה ובינתיים לגשת לרופא נמטפל ולהתיעץ איתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאויר שתקוע בקיבהלאחר אוכל ומכאיב - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה06/12/2013שלום רונית
אכילה מהירה ובליעת אויר יכולה להיות הסיבה לתלונות שלך. צריכה ללעוס טוב את האוכל ולאכול לאט.
תקבעי למרפאה שלי בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בחן את עצמך:
האם אתם חולי ניקיון?
האם אתם חולי ניקיון?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים. ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)