אויר שתקוע בקיבהלאחר אוכל ומכאיב

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אויר שתקוע בקיבהלאחר אוכל ומכאיב
    רונית
    04/12/2013

שלום אני מנותחת כבר 3 חודשים אצל מחאזנה , בחודשיים האחרונים אני סובלת מאכבים בעיקר באזו הושט נדמה לי , בעות אויר חודרות בזמן אוכל כנראה ועד אני לא מצליחה לשחר אותםעם מסאזבבטן או הליכה עשר דקות וגם נסיון להוציא גראפסים אני פשוט סובלת מכאבים וזה סיוט ממש ,והכול בעיקר אחרי אוכל ומתגבר לקראת הערב , אני לא יכולה לשון עד 11 בלילה בגלל זה וזהלא רק בגלל וכל אפילו שתיה הורגת אותי , ואני לא מצליחה לסיים שני בקבוקי מיי עדן קטנים כלל וכמעט לאכול ....בבקשה עצה עזרה ,מה אפשר לעשות ...האם כדולר לקחת או מה אנילועסת לאט ואולכת ממש קצת

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למחאזנה ...תוכל לעזור בפתרון הבעיה

רונית
    04/12/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקבוע תור למרפאה- תגובה

שולה זק
    05/12/2013

לקבוע תור למרפאה של פרופ' מחג'נה ובינתיים לגשת לרופא נמטפל ולהתיעץ איתו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אויר שתקוע בקיבהלאחר אוכל ומכאיב - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    06/12/2013

שלום רונית
    אכילה מהירה ובליעת אויר יכולה להיות הסיבה לתלונות שלך. צריכה ללעוס טוב את האוכל ולאכול לאט.
    תקבעי למרפאה שלי בהקדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו