מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח בריאטרימירי21/12/2013
אני לפני ניתוח בריאטרי, המנתח המליץ לי על מעקף קיבה ולא על שרוול מאחר ויש לי בקע סרעפתי לא גדול. נכון, ראיתי אינטרנט שזה הנוהל בנושא. אולם פגשתי יותר ממנותח אחד שאמר שלמרות שיש לו בקע סרעפתי המנתח העדיף שהוא יעבור ניתוח שרוול. אני יודעת שלא מעט מנותחי שרוול סובלים אח"כ מצרבות לא קלות (גם בלי בקע סרעפתי) למרות שלוקחים לוסק או דומים לו. אני בדילמה כי בנוסף לכך, למיטב הבנתי ניתוח שרוול הוא יותר פשוט ממעקף קיבה. אני לא סובלת משום מחלה חוץ מהשמנה קיצונית. אין לי שום מידע רפואי לגבי האחרים. אנא עשו לי סדר בנושא בהקדם. הוועדה שלי היא בסוף שבוע הקרוב. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח בריאטרי - תגובה
שולה זק25/12/2013אנחנו לא רופאים ובטח שאי אפשר לתת עצות מעל דפי האינטרנט ללא בדיקות. לפי דבריך - יש סדר בכל הנושא.
רופא מנתח המליץ על ניתוח מעקף קיבה שמתאים לך. כנראה לפי ההסטוריה הרפאית שלך לדעתו זה הניתוח המתאים לך. ניתוח אחר יכול להביא בעקבותיו לריפלוקס ולצרבות.
אם אינך שלמה עם החלטת המנתח - זכותך לגשת לשמוע חוות דעת נוספת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)