ניתוח בריאטרי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח בריאטרי
    מירי
    21/12/2013

אני לפני ניתוח בריאטרי, המנתח המליץ לי על מעקף קיבה ולא על שרוול מאחר ויש לי בקע סרעפתי לא גדול. נכון, ראיתי אינטרנט שזה הנוהל בנושא. אולם פגשתי יותר ממנותח אחד שאמר שלמרות שיש לו בקע סרעפתי המנתח העדיף שהוא יעבור ניתוח שרוול. אני יודעת שלא מעט מנותחי שרוול סובלים אח"כ מצרבות לא קלות (גם בלי בקע סרעפתי) למרות שלוקחים לוסק או דומים לו. אני בדילמה כי בנוסף לכך, למיטב הבנתי ניתוח שרוול הוא יותר פשוט ממעקף קיבה. אני לא סובלת משום מחלה חוץ מהשמנה קיצונית. אין לי שום מידע רפואי לגבי האחרים. אנא עשו לי סדר בנושא בהקדם. הוועדה שלי היא בסוף שבוע הקרוב. תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח בריאטרי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח בריאטרי - תגובה

שולה זק
    25/12/2013

אנחנו לא רופאים ובטח שאי אפשר לתת עצות מעל דפי האינטרנט ללא בדיקות. לפי דבריך - יש סדר בכל הנושא.
    רופא מנתח המליץ על ניתוח מעקף קיבה שמתאים לך. כנראה לפי ההסטוריה הרפאית שלך לדעתו זה הניתוח המתאים לך. ניתוח אחר יכול להביא בעקבותיו לריפלוקס ולצרבות.
    אם אינך שלמה עם החלטת המנתח - זכותך לגשת לשמוע חוות דעת נוספת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו