8 חודשים לאחר ניתוח שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• 8 חודשים לאחר ניתוח שרוול
    רחל
    28/12/2013

שמונה חודשים לאחר ניתוח שרוול שוקלת כיום 75 קילו 30 קילו פחות, יש לי הרגשה שירדתי מעט במשקל, האם אני צודקת? או שזה נידמה לי.
    מרגישה לעיתים כי התיאבון חוזר לי ומפחדת לא לעלות במשקל מבקשת יעוץ דחוףףףף. עיקר שומן הצטבר לי בבטן ועדיין לא ירדה לגמרי האם יש למישהו טיפ בשבילי איך להיפטר מהבטן. עושה ספורט 4 פעמים בשבוע. יש לי נשירת שיער מטורפת מה לעשות?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    8 חודשים לאחר ניתוח שרוול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 8 חודשים לאחר ניתוח שרוול - תגובה

שולה זק
    31/12/2013

SHPOO על הירידה היפה במשקל.
    הירידה היא יחסית לכל אחד ואחד.
    מעולה שאת עושה ספורט זה מעצב את הגוף וממצק את העור.
    האם עשית בדיקות דם אחרי הניתוח. מקווה שכן ושכל הערכים בסדר.
    נשירת שיער היא תופעה מוכרת ולא רק בגלל הניתוח. תופעה חולפת.
    את יכולה לקחת תוסף של אלטמן HR רוטס .
    ממליצה לגשת לדיאטנית ולקבל ממנה תפריט מאוזן המתאים לך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי רחל

לילוש
    04/01/2014

אני כ-10 חודשים אחרי הניתוח. מעלים מהר, יורדים לאט. גם נשירה נוראית, גם קצת תקועה עם המשקל. אני רואה שכמה ביסים נוספים - יש כבר עליה במשקל, למרות הספורט. אני עדיין עובדת על הרגלים, עוד לא מרגישה שהיגעתי להרגלים מושרשים היטב. מקווה להפנים בהמשך. העקר הוא לאו דווקא להוריד, אלא ללמוד לשמור על הישגים. הישר כח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 8 חודשים לאחר ניתוח שרוול - תגובה

הילה כהן
    16/01/2014

שלום רחל , 8 חודשים אחרי וירידה של 30 ק"ג נראה טוב מאד , אך חשוב לראות את כל התמונה (גיל , גובה , מחלות רקע)
    האם את במעקב דיאטנית ? חשוב שתהיי במעקב גם כדי לדעת האם זהו הקצב הנכון לך וגם כדי לוודא שאת אוכלת מאוזן ובדיקות הדם שלך תקינות ,לאור נשירת השיער.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני צריכה עזרה

חלאא
    25/04/2014

שלום לכם אני אחרי שרוול , עשיתי את הניתוח ב7/4/2014 ואני לא יורדת בכלל למה מה הסיבה ומה התהליך בבקשה תעזרו לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו