ירידה איטית מאוד לאחר ניתוח שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ירידה איטית מאוד לאחר ניתוח שרוול
    שירי
    13/01/2014

עברתי ניתוח שרוול אצל דר' מינץ במדיקל סנטר לפני 4 שבועות. משקל ביום הניתוח 93.5. מאז ירדתי בסה"כ 6 קילו...
    האם מניסיונכם לא מדובר בירידה איטית מאוד??? אני משתדלת לשתות אבל לצערי כנראה גם בגלל הניתוח וגם בגלל החורף לא כל כך מצליח לי לשתות מים... אולי ליטר אחד ביום + 2-3 כוסות של תה ירוק/ צמחים.
    מבחינת אוכל- לפי מה שאני שומעת ממנותחים אחרים הכמויות שאני מצליחה לאכול די גדולות, לדוגמה- 3 פתית עם גבינה/ אבוקדו, או בארוחת צהריים 2 קישואים ממולאים, או ארוחת ערב- קערית מלאה מרק עדשים...
    זה סביר??
    אין ספק שאלה כמויות קטנות ממה שאכלתי לפני הניתוח, ואני גם לא אוכלת את המתוקים והעוגות שנהגתי לאכול לפני הניתוח אבל ביחס למנותחים אחרים שמצליחים לאכול חצי קציצה עם כף פירה זה נשמע לי הרבה
    מה אני עושה לא נכון שהירידה כל כך איטית?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי שירי .. מזדה איתך

ניסים
    13/01/2014

שלום ,

עברתי ניתוח לפני כשנה בדיוק ,גם אצלי הכמויות לא היו כמו שחשבתי ..3 שבועות אחרי כבר נכנס חצי פיתה וועצרתי .. ע"פ מה ששמעתי וקראתי ..אנשים התחילו בכפות ..
    לא אצלי ,לא הייתה לי שום בעיה עם כמויות ,הרגשתי תחושות רעב מיד לאחר הניתוח (אמרו לי שלא אהיה רעב כלל )

אני מודע לצורך בשינוי ההרגלים אך חשבתי שיהיה קל יותר ...

ירדתי מ 124 קילו ל106.5 ... אך כבר חצי שנה ..עולה יורד .. אין תזוזה במשקל
    ציפיתי ליותר מעצמי ..

לא מרים ידיים ונאבק ו מקווה להגיע לנוסחה המנצחת

אשמח לתשובה מרופא בעניין ,האם השרוול שלי גדול מלכתחילה ? לכן זה קורה ?
    כי אני מרגיש "שהפסדתי " ירידה של ק"ג בתקופת ההחלמה והכמויות הקטנות שלא הייתה לי .

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמח לקבל תשובה מקצועית ,תודה

ניסים
    15/01/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה איטית מאוד לאחר ניתוח שרוול - תגובה

הילה כהן
    16/01/2014

קצב הירידה במשקל שונה מאדם לאדם , יהיו אנשים שבאופן כללי ירדו פחות מאחרים ויהיו כאלו שהירידה אצלם תארך זמן ממושך יותר אך בסוף ידביקו את הפעם .
    עצתי לך היא: לוודא שאתה עושה את המקסימום ,כי גורמים התלויים בגוף שלך אינם בשליטתך , וזה כולל תפריט מאוזן ,הרגלים טובים ופעילות גופנית
    והכי חשוב- אל תשווה למנותחים אחרים ,זה לא נכון וסתם מתסכל
    קבע פגישה עם דיאטנית בריאטרית ותעבוד על תפריט והרגלים כדי להפיק את המיטב שמתאים ונכון לך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו