לאחר ניתוח שרוול קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לאחר ניתוח שרוול קיבה
    קובי בלאיש
    17/01/2014

שלום לכולם,
    היום השתחררתי מבית החולים, לאחר שביום שני האחרון ה-13/1/14, עברתי ניתוח שרוול קיבה בבית חולים רמב"ם אצל פרופ' מחאג'נה.
    קודם כל וראשית לכל, אני רוצה להודות לפרופ' מחאג'נה על כל מה שהוא עשה בשבילי, לא היתה לי האפשרות להודות לו היום כשהשתחררתי מבית החולים כי הוא לא היה בבית החולים כשהשתחררתי, אז תודה פרופ' על הכל. אני בדבר אחד לא מצטער והוא, התעקשותי להיות מנותח אך ורק אצל פרופ' מחאג'נה, ולאחר מה ששמעתי שם בבית החולים מחולים אחרים, הבנתי שלא טעיתי, ושהחיים שלי היו בידיים הטובות ביותר.
    היה חלק ומהיר ובלי סיבוכים כלל, ואני מקווה שככה יישאר גם בעתיד.
    :-)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר ניתוח שרוול קיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהצלחה

meira
    17/01/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואיך אתה מרגיש איך הכאבים ואיפה?

meira
    19/01/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

קובי בלאיש
    19/01/2014

שלום ובוקר טוב,
    בסה"כ אני מרגיש טוב, כיום אין לי כמעט כאבים בכלל, חוץ מתופעה שנוצרה אצלי מאז הניתוח, ואני מייחס אותה אולי לזריקות לדילול דם שאני מקבל, והיא שביום יום ברגליים באזור מסוים באזור הירכיים אני לא מרגיש תחושה שם, כאילו האזור המסוים הזה רדום, ובלילה כשאני יושן אני מרגיש באזור הזה כאבים ודקירות ושהאזור הזה חם מאד, ואז כשאני קם בבוקר אני מרגיש באזור הזה כאבי תופת ממש כאילו מכניסים לי שם סכינים, ואז כשאני כבר קם ומתחיל ללכת הכאבים כבר חולפים.
    ואני מדגיש, זו תופעה שלא הייתה לי לפני הניתוח ולפני שהתחילו לי עם הזריקות האלה. מה גם שאלו האזורים שבהם אני מזריק את הזריקות, ולכן אני מייחס את התופעה הזו לזריקות שאני מקבל אולי, כי אני חוזר ומדגיש זו תופעה שלא הייתה לי לפני הניתוח.
    אבל חוץ מזה הכל בסדר, באזור הניתוח עצמו והחתכים של הניתוח אני לא מרגיש כאבים בכלל.
    :-) :-) :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלמה מהירה, תרגיש טוב

עדי
    19/01/2014

שמחה בשבילך שאתה אחרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קובי תימרח טראומיל

meira
    20/01/2014

אם האיזור לא אדום ורגיש וזה לא בעית עור אז תימרח טראומיל זה נשמע כמו עצב או תשאל אם אתה יכול לקחת כדור לכאבי גב כמו נרוסין .
    מחזיקים אצבעות להחלמה מהירה וקלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו