מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לאחר ניתוח שרוול קיבהקובי בלאיש17/01/2014
שלום לכולם,
היום השתחררתי מבית החולים, לאחר שביום שני האחרון ה-13/1/14, עברתי ניתוח שרוול קיבה בבית חולים רמב"ם אצל פרופ' מחאג'נה.
קודם כל וראשית לכל, אני רוצה להודות לפרופ' מחאג'נה על כל מה שהוא עשה בשבילי, לא היתה לי האפשרות להודות לו היום כשהשתחררתי מבית החולים כי הוא לא היה בבית החולים כשהשתחררתי, אז תודה פרופ' על הכל. אני בדבר אחד לא מצטער והוא, התעקשותי להיות מנותח אך ורק אצל פרופ' מחאג'נה, ולאחר מה ששמעתי שם בבית החולים מחולים אחרים, הבנתי שלא טעיתי, ושהחיים שלי היו בידיים הטובות ביותר.
היה חלק ומהיר ובלי סיבוכים כלל, ואני מקווה שככה יישאר גם בעתיד.
:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
meira17/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיך אתה מרגיש איך הכאבים ואיפה?
meira19/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
קובי בלאיש19/01/2014שלום ובוקר טוב,
בסה"כ אני מרגיש טוב, כיום אין לי כמעט כאבים בכלל, חוץ מתופעה שנוצרה אצלי מאז הניתוח, ואני מייחס אותה אולי לזריקות לדילול דם שאני מקבל, והיא שביום יום ברגליים באזור מסוים באזור הירכיים אני לא מרגיש תחושה שם, כאילו האזור המסוים הזה רדום, ובלילה כשאני יושן אני מרגיש באזור הזה כאבים ודקירות ושהאזור הזה חם מאד, ואז כשאני קם בבוקר אני מרגיש באזור הזה כאבי תופת ממש כאילו מכניסים לי שם סכינים, ואז כשאני כבר קם ומתחיל ללכת הכאבים כבר חולפים.
ואני מדגיש, זו תופעה שלא הייתה לי לפני הניתוח ולפני שהתחילו לי עם הזריקות האלה. מה גם שאלו האזורים שבהם אני מזריק את הזריקות, ולכן אני מייחס את התופעה הזו לזריקות שאני מקבל אולי, כי אני חוזר ומדגיש זו תופעה שלא הייתה לי לפני הניתוח.
אבל חוץ מזה הכל בסדר, באזור הניתוח עצמו והחתכים של הניתוח אני לא מרגיש כאבים בכלל.
:-) :-) :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלמה מהירה, תרגיש טוב
עדי19/01/2014שמחה בשבילך שאתה אחרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקובי תימרח טראומיל
meira20/01/2014אם האיזור לא אדום ורגיש וזה לא בעית עור אז תימרח טראומיל זה נשמע כמו עצב או תשאל אם אתה יכול לקחת כדור לכאבי גב כמו נרוסין .
מחזיקים אצבעות להחלמה מהירה וקלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)