מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שלום לכולם .סיגל20/02/2014
אני עברת י ניתוח שרוול כבר כמעט תשעה חודשים.כיף לי ואני נהנית מעצמי וונהנית לראות את עצמי קטנה יותר מתלבשת יותר יפה .הדרך לא היתה קלה ..אבל מאוד שמחה שעשיתי את הניתוח. אני אמא לבן בן 19 שהוא שמן.אני יודעת את ההשפעות של ההשמנהה מבחינה בריאותית כמה זה מסוכן וכמה שזה מתסכל מבחינה רגישת נפשית הכאב גורם לצלקות שקשה מאוד לצאת מהם . השאלה שלי היא אני חשבתי להגיד לבן שלי שכדאי לעשות הניתוח .ניסיתי לגשש והוא לא רצה לשמוע .אני יודעת מהניסיון שלי שלא משנה כמה אומרים לך .זה לא עוזר ברגע שאתה מחליט.אתה חזק ומסוגל להתמודד עם מה שיבוא.האם למישהו יש רעיון איך אני יוכלה לעזור לבן שלי כי אני רואה שהוא אוכלי כאשר רעו לו בדיוק כמו שאני הייתי עושה .האוכל חבר טוב ומפצה על הרבה דברים
האם אני צריכה לעיר לו לא לאכול דברים לא טובים כיז ה לא בריא .אני מאוד דואגת לבריאות שלו..תודה לכולם אמא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לכולם . - תגובה
שולה זק25/02/2014שלום לאמא הדואגת
שמחתי לקרוא שאת מרגישה טובה ומרוצה מהתוצאות.
לגבי הבן שלך.
אני חושבת שכדאי לעודד אותו לשינויי הרגלי אכילה ואורח חיים. לאכול 6 פעמים ביום תפריט בריא, לשלב פעילות גופנית ובטוחני שבגילו הצעיר התוצאות לא יאחרו להגיע אם הוא יתמיד.
האופציה הניתוחית תמיד פתוחה, אם הוא עומדת בקריטריונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)