שלום לכולם .

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שלום לכולם .
    סיגל
    20/02/2014

אני עברת י ניתוח שרוול כבר כמעט תשעה חודשים.כיף לי ואני נהנית מעצמי וונהנית לראות את עצמי קטנה יותר מתלבשת יותר יפה .הדרך לא היתה קלה ..אבל מאוד שמחה שעשיתי את הניתוח. אני אמא לבן בן 19 שהוא שמן.אני יודעת את ההשפעות של ההשמנהה מבחינה בריאותית כמה זה מסוכן וכמה שזה מתסכל מבחינה רגישת נפשית הכאב גורם לצלקות שקשה מאוד לצאת מהם . השאלה שלי היא אני חשבתי להגיד לבן שלי שכדאי לעשות הניתוח .ניסיתי לגשש והוא לא רצה לשמוע .אני יודעת מהניסיון שלי שלא משנה כמה אומרים לך .זה לא עוזר ברגע שאתה מחליט.אתה חזק ומסוגל להתמודד עם מה שיבוא.האם למישהו יש רעיון איך אני יוכלה לעזור לבן שלי כי אני רואה שהוא אוכלי כאשר רעו לו בדיוק כמו שאני הייתי עושה .האוכל חבר טוב ומפצה על הרבה דברים
    האם אני צריכה לעיר לו לא לאכול דברים לא טובים כיז ה לא בריא .אני מאוד דואגת לבריאות שלו..תודה לכולם אמא

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכולם .

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכולם . - תגובה

שולה זק
    25/02/2014

שלום לאמא הדואגת
    שמחתי לקרוא שאת מרגישה טובה ומרוצה מהתוצאות.
    לגבי הבן שלך.
    אני חושבת שכדאי לעודד אותו לשינויי הרגלי אכילה ואורח חיים. לאכול 6 פעמים ביום תפריט בריא, לשלב פעילות גופנית ובטוחני שבגילו הצעיר התוצאות לא יאחרו להגיע אם הוא יתמיד.
    האופציה הניתוחית תמיד פתוחה, אם הוא עומדת בקריטריונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו