טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שמי לימור ובתחילת אפריל אני עוברת ניתוח בברך להוצאת גידול שפיר , הניתוח מבוצע תחת הרדמה כללית, ברצוני לדעת האם המרדים מחייב לפתוח את הטבעת לפני הניתוח? ואם כן לכמה סיסי? חשוב לציין שקבעתי תור לפתיחת הטבעת אבל ממש בקטנה כי כיום אני נמצאת במצב שלא יכולה לשתות ולאכול , במשך ארבעת החודשים האחרונים ירדתי 35 קילו שזהו קצב מאוד מהיר
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ירידה של 35 ק"ג בארבעה חודשים... טבעת סגורה לגמרי עד כדי שפציינט אינו מסוגל לשתות ולאכול - זהו מצב קיצוני ולא בריא. את צריכה לפנות למנתח שלך ולהסדיר את העניין בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פרופסור מחאג'נה לא ענית לי על שאלתי לגבי ניתוח בהרדמה כללית האם חייבים לפתוח את הטבעת ? יש לי עוד שאלה , האם וקט זהו הצילום היחידי שבו אפשר לראות את מצבה של הטבעת או שישנו צילום רנטגן אחר שניתן לבצע ללא שתיית חומר , כי נראה לי שזה יהיה בעייתי עבורי