פתיחת טבעת לפני ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• פתיחת טבעת לפני ניתוח
    לימור
    18/03/2014

שלום

שמי לימור ובתחילת אפריל אני עוברת ניתוח בברך להוצאת גידול שפיר , הניתוח מבוצע תחת הרדמה כללית, ברצוני לדעת האם המרדים מחייב לפתוח את הטבעת לפני הניתוח? ואם כן לכמה סיסי? חשוב לציין שקבעתי תור לפתיחת הטבעת אבל ממש בקטנה כי כיום אני נמצאת במצב שלא יכולה לשתות ולאכול , במשך ארבעת החודשים האחרונים ירדתי 35 קילו שזהו קצב מאוד מהיר

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פתיחת טבעת לפני ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה לרופאים

שולה זק
    20/03/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתיחת טבעת לפני ניתוח - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    21/03/2014

ירידה של 35 ק"ג בארבעה חודשים... טבעת סגורה לגמרי עד כדי שפציינט אינו מסוגל לשתות ולאכול - זהו מצב קיצוני ולא בריא.
    את צריכה לפנות למנתח שלך ולהסדיר את העניין
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טבעת

לימור
    21/03/2014

היי

פרופסור מחאג'נה לא ענית לי על שאלתי לגבי ניתוח בהרדמה כללית האם חייבים לפתוח את הטבעת ? יש לי עוד שאלה , האם וקט זהו הצילום היחידי שבו אפשר לראות את מצבה של הטבעת או שישנו צילום רנטגן אחר שניתן לבצע ללא שתיית חומר , כי נראה לי שזה יהיה בעייתי עבורי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו