טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני שוקל 135 קג , גובה 1.75 אני מירושלים קרוב להדסה הר הצופים יש לי מאוחדת עדיף
1- הבנתי שיש בתי חולים יותר מתמחים בקיצור קיבה ...איזה עדיף ואם אפשר איזה מנתח הכי מומלץ 2- הבנתי שיש בתי חולים עם תור ארוך מאד ויש שלא 3- איזה בית חולים מאוחדת משתתפת בצורה כמעט מלאה ואיזה לא 4- הדסה הר הצופים, שערי צדק, הדסה עין כרם
תודה
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את השאלות לגבי המימון והביטוח שלך יש להפנות לקופת החולים . לגבי זמני ההמתנה תברר בכל בית חולים. בשלושת בתי החולים שציינת בירושלים יש צוות רב תחומי הכולל דיאטניות ופסיכולוגית. למיטב ידיעתי ההמתנה לתור לניתוח בהר הצופים היא כחצי שנה . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר