מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח שרוול -שולה זקיעקב זיתון13/06/2014
ביום א עשיתי ניתוח שרוול
ביום רביעי עליתי על האופניים ורכבתי 20 ק"מ
ירדתי כבר 5 ק"ג
חופשי ומאושר
יעקב זיתון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החיפזון מהשטן - תגובה
שולה זק14/06/2014ראשית מברוק שאתה אחרי הניתוח. חבלי לידה קשים...אך סוף טוב הכל טוב.
ידידי היקר אני גאה בך ובנחישות שלך ללכת בדרך הבריאה ולשלב פעילות גופנית יחד עם תזונה נכונה.
אבל!!!!
אל תמהר! תן לגוף את המנוחה וההחלמה שהוא דורש וזקוק. עברת הרדמה, התערבות כירורגית. אחרי 4 ימים הכל עדיין נפוח ובצקתי. כמויות האוכל והשתיה מזעריים. אל תעמיס יתר על המידה על הגוף. 20 קמ' רכיבה אחר 4 ימים מוגזם ויותר מידי.
תתחיל בהליכה ורכיבה קלה של רבע שעה.
מקווה שתפנה לדיאטנית לקבל תפריט מאוזן ומותאם
בהצלחה ושמור על קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
יעקב זיתון14/06/2014היי שולה
אני מגיב בהתאם ליכולת של הגוף שלי לספק אנרגיה
אני בסך הכל 6 ימים אחרי הניתוח וכל הכאבים חלפו לי אפילו הורדתי את הפלסטרים מעל החתכים שעשו לי בלפרוסקופיה כי הכל הגליד
אני אוכל רגיל אמנם בכמויות קטנות אבל אין לי צורך בכל השלבים האלה שהדיאטנית הבריאטרית הציבה לי ....
אגב
אני מבין בתזונה ואני יודע לספור ערכים קלורים
לקחתי 3 ימים לוסק ולאחר מכן היפסקתי כי אין לי שום תופעות לוואי
כל כך הרבה הפחידו אותי כאן בנוגע להיסתבכויות וההחלמה ובכן
אין לי כלום ואני לא מרגיש שעברתי לפני 6 ימים ניתוח
היות ועסקתי הרבה שנים בספורט אני מאמין שההיתאוששות שלי מכל הסיפור הייתה כל כך מהירה רק בגלל שאני המון שנים עוסק בספורט אתגרי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)