מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה לגבי עודף עור !עינבר ה.28/06/2014
שלום לכל החברים ולמומחים.
שמי עינבר (זכר) בן 26,לפני 8 חודשים עברתי ניתוח שרוול
(משקל התחלתי 120 משקל נוכחי 68 ).
יש לי שאלה שפונה לכולם אשמח לתשובות ממי שיכול לתת...
אני הולך לחדר כושר 3-4 פעמים בשבוע ואני בכושר טוב מאוד,בריא יותר וחזק יותר....יש לי בעיה אחת שאני לא מצליח לפתור אותה ונכון שעבר מעט זמן מאז הניתוח והורדת המשקל אבל אך לעזאזל אני מעלים את עודף עור יש לי עודף עור קל יחסית שאני לא מתכון לעבור עוד ניתוח כדי להיפטר ממנו!
(עיקר עודפי העור נמצאים בבטן ואולי טיפה בירכיים)
לא חשוב כמה אני מתאמן ומשקיע לא נראה סימני ירידה של העור נכון שצריך לתת זמן ואני רוצה שדברים יקרו מהר...יש לי סבלנות אבל בכל מקרה אני אשמח לשמוע הצעות מה לעשות...לרוב מאנשים בקבוצה שהצליחו להעלים את העור (לא על ידי ניתוח) ואם למומחים יש גם המלצות או עצות ספציפיות של מה לעשות אני מאוד אשמח.
מקווה שתוכלו לעזור לי שהיה שבוע טוב לכולם.
אגב בלי קשר אני מרגיש נהדר היה שווה להרוויח את החיים ואת הבריאות בחזרה : )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור נפול
יעקב זיתון30/06/2014נושא של אלסטיות של עור הוא בעיקר גנטי ....
אני מאלה שקיבלו את המתנה הזאת של עור מעולה שיכול להימתח ולהיתכווץ על פי דרישה ...
מכון כושר לא יעזור לך להעלים את הקמטים ...
תשאל ותברור בכיוון של הקוסמטיקה ....
לפי ההסברים שלך נראה שאתה מאוד גבולי עם העור ....
כלומר
העור מעט רפוי אבל גם לא נופל ונישפך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה
עינבר ה.30/06/2014תודה רבה על התגובה...
אתה צודק העור באמת רפוי ולא נפול כל כך זה לא נורא כל כך חוץ מזה שזה מציק בעין בעיקר.
אומנם יש פעמים שאני מרגיש שהעור מתוח וכשאני אוחז בידיי יש תחושה שהוא מתכווץ ויכול להיות כעבור תקופה מרגיש "כיאלו" זה גדל חזרה (יכול להיות שאני לא מצליח להסביר את עצמי בכתב כמו שצריך)
זה משהו שאני יודע שאפשר לעשות בשבילו ניתוח אבל שוב אני לא מעוניין לבצע ניתוח נוסף.
שוב תודה על התגובה ואשמח לקבל עוד תגובות או דעות או הצעות מהחברים או המומחים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עינבר ה.03/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד- תגובה
שולה זק12/07/2014SHAPOO על ההישג והירידה היפה.
תמשיך ותתמיד בפעילות גופנית.
בגילך הצעיר יש סבירות למיצוק העור ככה שהעודפים יראו פחות.
בכל מקרה - עליך להיות שנתיים אחרי ניתוח ומיתוכם חצי שנה במשקל יציב, על מנת לקבל את אישור הקופה לניתוח עודפים. בכל מקרה זו המלצה גם של הפלסטיקאים, על מנת שהניתוח יצליח וישיג את מטרתו. במהלך השנתיים הגוף משתנה ומעצב את עצמו, כך שבינתיים תמשיכי בפעילות ספורטיבית ותשתמשי במחטב
הצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)