שמנה מידי לשאיבה רזה מידי לקיצור

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שמנה מידי לשאיבה רזה מידי לקיצור
    רותם
    04/07/2014

שלום, אני בת 32 שסובלת כל חיי מהשמנת יתר. גובה 157 משקל 86.
    מאז שאני זוכרת את עצמי התעסקתי בדיאטות ונסיונות חוזרים לסגל לעצמי אורח חיים בריא וזה לא עבד.
    מתה לעשות ניתוח לקיצור קיבה אבל לא עומדת בקריטריונים לא בbmi וגם אין לי שום מחלות נלוות.
    ניסיתי לפנות לשאיבת שומן אבל לטיפול כזה אני שמנה מידי והוא לא יהיה אפקטיבי לקיצור קיבה אני לא שמנה מספיק
    לא מוכנה להשמין מעבר למה שאני כדי לעבור את הניתוח ומחפשת בטירוף אלטרנטיבות אחרות שהן לא כדורים או קבוצות תמיכה וכד' הייתי וניסיתי הכל כבר למעלה מ 15 שנה.
    כרגע מה שעומד מבחינתי על הפרק זה למצוא מקום שאפשר לבצע בו את הניתוח באופן פרטי וללא פיקוח כי באמת כבר התייאשתי אבל לא יודעת איפה ואיך למצוא כזה דבר.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתרון הפלא- תגובה

שולה זק
    11/07/2014

"תוצאות ולא תירוצים".

תחליטי שאת רוצה לרדת במשקל ולחטב את גופך.
    ההחלטה מתחילה בכך שאת משנה הרגלי אכילה, אורח חיים וחשיבה.
    הולכת לתזונאית מקבלת ממנה תפריט מאוזן, נרשמת לקבוצת תמיכה ומשלבת פעילות ופנית.
    וראי איה פלא - התוצאות לא יאחרו לבוא ואת תהיי גאה בעצמך.
    ניתוח זה לא הוקוס פוקוס. נכנסים מנים ויוצאים רזים. בשביל להיות רזים עובדים קשה. דיוק כמו שכתבתי לך.

בקשר לשאיבה...שאיבה עושים רק אחרי שמגיעים למשקל רצוי ונמצאים בו חצי שנה - אז יש השפעה אפקטיבית להתערבות הכירורגית.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו