שאלה לדר מחאגנה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה לדר מחאגנה
    דנה
    13/07/2014

שלום. ה bmi שלי הוא יותר מ40. השאלה שלי עכשיו. אם אני רוצה לעשות אצל דר מחאגנה באסאותא כיוון שזה פרטי והתורים יותר קרובים יש לי רק ביטוח בריאות כללית רגילה. האם אפשרי לעשות ככה או שצריך ביטוחים אחרים? כי בבתי חולים ציבוריים שמעתי תור לוקח בין חצי שנה לשנה ובאסאותא זה קרוב יותר... אני רוצה לעשות כמה שיותר מהר כי אני מתחתנת קיץ הבא ורוצה להיראות רזה ויפה. אפשר לקבל פרטים על ביטוח והשתתפות עצמי וכל זה? בבקשה אשמח מאוד

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לדר מחאגנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לדר מחאגנה - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    14/07/2014

אם אין ביטוח משלים אי אפשר לעשות את הניתוח בבית חולים פרטי.
    אם תצליחי לקבל התחייבות לרמב"ם אנסה לעזור
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמבם

דנה
    15/07/2014

מה זאת אומרת ביטוח משלים וההתחייבות ברמבם? אשמח לפרטים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמבם - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    15/07/2014

עם ביטוח משלים אפשר לעשות את הניתוח בבית חולים פרטי כמו אסותא בהשתתפות עצמית. ללא ביטוח משלים אפשר לעשות את הניתוח בבית חולים ציבורי ללא עלות כספית אני מנתח ברמב"ם. אם תצליחי להשיג התחייבות לניתוח ברמב"ם אשמח לעזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו