מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה לדר מחאגנהדנה13/07/2014
שלום. ה bmi שלי הוא יותר מ40. השאלה שלי עכשיו. אם אני רוצה לעשות אצל דר מחאגנה באסאותא כיוון שזה פרטי והתורים יותר קרובים יש לי רק ביטוח בריאות כללית רגילה. האם אפשרי לעשות ככה או שצריך ביטוחים אחרים? כי בבתי חולים ציבוריים שמעתי תור לוקח בין חצי שנה לשנה ובאסאותא זה קרוב יותר... אני רוצה לעשות כמה שיותר מהר כי אני מתחתנת קיץ הבא ורוצה להיראות רזה ויפה. אפשר לקבל פרטים על ביטוח והשתתפות עצמי וכל זה? בבקשה אשמח מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לדר מחאגנה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה14/07/2014אם אין ביטוח משלים אי אפשר לעשות את הניתוח בבית חולים פרטי.
אם תצליחי לקבל התחייבות לרמב"ם אנסה לעזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמבם
דנה15/07/2014מה זאת אומרת ביטוח משלים וההתחייבות ברמבם? אשמח לפרטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמבם - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה15/07/2014עם ביטוח משלים אפשר לעשות את הניתוח בבית חולים פרטי כמו אסותא בהשתתפות עצמית. ללא ביטוח משלים אפשר לעשות את הניתוח בבית חולים ציבורי ללא עלות כספית אני מנתח ברמב"ם. אם תצליחי להשיג התחייבות לניתוח ברמב"ם אשמח לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)