מחלה נלוות כבד שומני

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מחלה נלוות כבד שומני
    שלי כהן
    26/07/2014

Bmi 35 עם כבד שומני. חברה בכללית מושלם זהב מעוניינת לדעת כמה יעלה שרוול בבית חולים ממשלתי. ללא אפשרות כלכלית לממן פרטי. לפני שבוע עברתי אולסטרסאונד בטן וקיבלתי את הממצאים לכבד השומני. מהו המשך התהליך לניתוח שרוול?
    המון תודה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלה נלוות כבד שומני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד כמה שאלות...

שלי כהן
    26/07/2014

עוד שאלות... מה הסיכויים שהוועדה לא מאשרת ניתוח גם במקרה של עמידה בקריטריונים? בנוסף הבנתי שהתורים
    בבתי חולים ארוכים מאוד ובמושלם פלטינום ישנה השתתפות של 1500 שח שזה סביר בהחלט... מהי תקופת ההמתנה? והאם אפשרי לקבוע תור לכל בית חולים בארץ? כלומר אני גרה בצפון אבל במידה ויהיה תור קרוב יותר לבית חולים בכל מקום אחר אין לי בעיה לנסוע... האם אפשרי?
    המון המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלה נלוות כבד שומני - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    26/07/2014

לפי הקריטריונים של משרד הבריאות לגבי אנדיקציות לניתוח יש צורך בשתי מחלות נלוות ל BMI-35.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבד שומני bmi 35

שלי כהן
    26/07/2014

רופא המשפחה שלי הפנה אותי... אתה אומר שאין טעם להמשיך בתהליך? אני לא עומדת בקריטריונים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קריטריונים- תגובה

שולה זק
    26/07/2014

אירגון הבריאות העולמי קבע קריטריונים ברורים. כרגע לפי מה שרשמת אין סיכוי שכללית יאשרו לך ניתוח. ממליצה לגשת לדיאטנית ולהתחיל לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים. לשלב פעילות גופנית ולהצטרף לקבוצת תמיכה. כל אלו יביאו לתוצאות. לאחר ניתוח צריך לנהוג אותו דבר, אם רוצים לרדת במשקל ולשמור לטווח ארוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולה

שלי כהן
    27/07/2014

היי שולה, רציתי להגיד קודם כל המון תודה, אני רואה פה בפורום שאת נותנת המון תמיכה ועזרה לכולם
    אני רואה גם שכל מי של עונה על הקריטריונים ( לפעמים בהפרשים זעומים של כמה קילוגרמים ) את כותבת:
    לכו לדיאטיקאנית, שלבו ספורט ואורח חיים בריא, הצטרפו לקבוצת תמיכה וההצלחה בטוחה.
    דבר שמאוד מתסכל לקרוא.
    אדבר על עצמי:
    במעקב תזונאי כבר שנתיים. חברה בשומרי משקל, לפני כן חלי ממן. עושה פילאטיס פעמיים בשבוע ושחיה כל בוקר. ועדיין, עם bmi של 35 ועלייה של 30 קג בשנתיים האחרונות. הבעיה שלנו, השמנים, שאיננו מצליחים לעשות זאת לבד. ולעיתים התערבות כירוגית היא הדבר היחיד שיכול לעזור לנו לרזות. קראתי שעשיתי טבעת בעבר, משמע נאבקת גם את עם משקל עודף. אז אני בטוחה שאת מבינה, שזה לא קל כל כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי את טועה - תגובה

שולה זק
    01/08/2014

כפי שאמרתי ניתוח הוא לא במקום ולצערי יש המון מנותחים שעולים במשקל ועוברים ניתוחים חוזרים.
    אשמח לשוחח איתך בטלפון.
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו