מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אחרי 4 שנים של קיצוראלינור09/08/2014
שלום לכולם :)
אני לא מאמינה שעברו להם 4 שנים מאז הניתוח . יש לומר שאני לא מצטערת לשניה והייתי עושה זאת שוב. לפני הניתוח ואחרי ביקרתי הרבה בפורום לקבל טיפים וחיזוק נפשי ואכן עזרתם לי מאוד. מי שרוצה עזרה , ייעוץ וסתם עידוד אני כאן;)
העלתי תמונה של לפני ושל עכשיו . שיהיה לכולנו בהצלחה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד אלינור
לילוש09/08/2014הי אלינור. פשוט לא להאמין איך את נראת. כיף לראות הצלחות. אני שנה וחצי אחרי ומאוד חסר לי קשר עם מי שעבר את הניתוח לפני יותר משנה. אשמח אם תגידי איך את מחזיקה מעמד, מה קל ומה קשה. הכי חשוב - איך את מתמודדת עם האכילה הרגשית - ה"בא לי" הזה שהוא כ"כ בעיתי. כאמור, חסרים לי "מנטורים" יותר מתקדמים להרבה שאלות, אשמח לפרטים. תודה מראש, ותמשיכי כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילוש
אלינור11/08/2014קודם כלתודה :)
כן עברתי הרבה ב4 שנים שעברו..ירדתי 70 קילו ואז העלתי 20 אחרי שנתיים .
בעיקרון עשיתי טעיות ושלמתי עליהם . הייתי אוכל מה שבא לי ולא עושה ספורט וזאת התוצאה זה אומר שהניתוח לא פוטר אותך מלשמור על אורח חיים בריא. הקיבה אומנם קטנה אבל הראש עדיין שמן . אנחנו אנשים שאוהבים לאכול וזה חלק מהחיים שלנו. לפני שנה שהבנתי שעליתי שוב זה הכניס אותי לדיכאון והתחלתי לא לאכול כלום וממש להיות בצום כמובן זה לא עזר בכלום חוץ מביקור במיון. ואז עשיתי שינוי והחלטתי לאכול בריא . 6 ארוחות קטנות ביום כדי להרחיב את הקיבה בחזרה . ובסופ"ש אני מרשה לעצמי לאכול מה שבא לי . ובמיוחד ללכת הרבה. אני לא בן אדם של ספורט וחדרי כושר. אבל שאני חוזרת מהעבודה אני עוצרת את האוטובוס כמה תחנות לפני הבית ופשוט הולכת ברגל . ובאמת ירדתי 11 קילו . בכל מקרה אני פה לענות לך על כל שאלה. שיהיה לך בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
לילוש13/08/2014תודה אלינור על התשובה. רציתי לדעת איך את מתמודדת עם האכילה הרגשית - שיש לחץ בעבודה (תמיד!) שאת מתעצבנת (הרבה!!) וכשמביאים דברים לעבודה - הרבה לישיבות, ימי הולדת וכו'. בנוסף לנטיה האישית לאוכל, שכמובן לא משתנה בעקבות הניתוח, יש גם את הפיתויים בחוץ והם רבים. איך את מתארגנת עם האוכל לעבודה? לפעמים יש לי הרגשה שהפה אוכל והמח לא עובד - רק א"כ אני שואלת את עצמי - למה אכלת את זה? אשמח לשמוע ועוד פעם, תודה על השיתוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
דנה02/09/2014הייי אני עומדת לעשות ניתוח שרוול גם ... שוקלת 115. מפחדת לרדת יותר מדייייי ושהעור שלי ייראה מגעיל. האם העור נשאר מדלל? ממשש מפחיד אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי הניתוח
לילוש06/09/2014איך הגוף מגיב זה מאוד אישי. לא תוכלי לתכנן הכל מראש - יום אחרי יום. אין מה לפחד. העודף הרבה יותר מפחיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלחץץ
שנונית13/08/2014אני לאחר ניתוח מעקף שעשיתי לפני כשנה וחצי ירדתי 30 ק"ג {הגעתי לBMI 22 }
ואני מרגישה שעכשיו אני בבעיה . קצת קשה לי לשמור ופוחדת פחד מוות מהשמנה בלתי נשלטת. {עליתי ק"ג וחצי }
כל ערב מבטיחה לעצמי שמחר אני אשמור 100% וכמובן שלא מצליחה{ההרגלים הישנים חזרו}
ומה גם שאני לא מוצאת קבוצות של משורוולים ותיקים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלחץץץ
שנונית13/08/2014אלינור את נראת נפלא!
אייך קרה שעלית 20 ק"ג זה אפשר?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אלינור ..אשמח לעידוד וחיזוק
ניסים02/09/2014אני כמעט שנתיים אחרי שרוול (בינואר ) ..
התחלתי מ124 קילו ,ירדתי ל106 ..והיום 111 ,בדיכאון קצת ..
לא היה כמו שציפיתי ,קרה איתי משהו מאוד מוזר ,מיום למחרת הניתוח הרגשתי כבר רעב
שבוע אחרי כבר אכלתי הכל ללא שום כאב ,למען האמת לאר חוויתי שום כאב ושום קשיי הסתגלות כלשהם ( למרות שקראתי בפורום שאנשים לא אכלו כמעט כלום כמה שבועות ..) הפסדתי זמן הסתגלות וירידה ,גם בכמויות שבועיים אחרי ניתוח יכולתי להכניס חצי פיתה נניח ..
לא משנה ,לא בוכה על חלב שנשפך ,קצת מאכזב אבל מאוד רוצה להתקדם
אשמח לטיפים קצת מימישהי שירדה ועלתה וירדה שוב
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד אלינור
שנינוש26/09/2014ואוו.
כל הכבוד
כמה הורדת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)