מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אפרת עוזיאלאפרת עוזיאל12/08/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרת עוזיאל
אפרת עוזיאל12/08/2014היי חברים לא הייתי כאן לפחות שנתיים לא יודעת אם מישהו זוכר אותי לפני כמעט ארבע שנים עברתי ניתוח שרוול וירדתי 60 קג מאז הספקתי ללדת את הילד השלישי שלי שבמהלך ההריון עליתי 22 קג אבל מיד אחרי לידה נכנסתי למשטר והורדתי את הכל ואפילו יותר, אני 1.70 הלכתי לניתוח עם 125 קג והיום אני 65 קג. מאושרת ונהנת מכל רגע קונה איזה בגדים שבא לי היום אני במידה 38 במכנסיים והייתי מידה 56 אושר ענק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אפרת
לילוש13/08/2014שמחתי לקרוא את דברייך, אין בפורום מספיק "ותיקים" כדי להחלוק טיפים וחוויות. אשמח אם תשתפי אותי - אותנו - באיך את מצליחה לארגן את האוכל - מה עושים עם הפיתויים, מהם האתגרים אחרי 4 שנים. נכנסת לאיזה רוטינה או שעדיין צריך להחשוב על כל דבר? אני שנה וחצי אחרי ומרגישה שיש לי הרבה ללמוד. מאוד מפחדת ממעידות, אין לי פתרון לאכילה רגשית . כאמור, אשמח מאוד לשמוע פרטים, בפורום, מייל או טלפון. מזל טוב על הולדת הילד ותשמרי על קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליטוש וכל השאר
אפרת עוזיאל15/08/2014היי מה שלומך? כמה ירדת? אני יכולה להגיד ששמן זה לכל החיים ותמיד חייב לשמור אני משתדלת לא להתפתות אוכלת אוכל בריא מאוד ומקפידה מאוד לשמור על התזונה . להגיד לך שאין מעידות בכלל אני לא יכולה כי אני יהיה שקרנית וזה בסדר גמור למעוד זה רק מראה שאנחנו בני אדם. רק צריך ללמוד איך לא להפוך מעידה להתרסקות . מעדת לא קרה כלום ממשיכים הלאה זאת החומה ולא להתחיל עם ייסורי מצפון ואז לאכול כל מה שבא ליד. תמיד תזכרי שאין מילה דיאטה יש אורח חיים בריא. למדתי ללכת לארועים אחרי הבופה במסיבות ובילויים אני מתעלמת מהבורקסים והוגנות כאילו שהם לא שם זה לא קיים מבחינתי. מה שכן קיים שהייתי מידה 56 והיום אני 38 וזה מה שמניע אותי וזה מה שעוזר לי שום בורקס או גינון או עוגה לא שווה את זה... בקרוב העלה תמונות. שיהיה לך המון המון בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה קטנה
לילוש15/08/2014תודה אפרת על תשובתך. אני ירדתי לא רע, גם אני היתי מידה 54-56 ועכשיו בסביבות 40. יש לי עוד קצת, אבל לא הרבה. מה שמפחיד זה להחזור להרגלים ישנים, כי התשוקה לבצקים היא שם. קשה לי הרבה יותר לוותר על בצק מאשר על מתוק - לא שאני מתנזרת ממתוק. אני משתדלת לאכול מסודר, אבל יש לי הרגשה שאני אוכלת הרבה, לכן רציתי לדעת איך זה אחרי 4 שנים. אני לא מצליחה לשתות מספיק, זה אחד הדברים שאני עוד צריכה לשפר. אם תוכלי לשתף אותי בתפריט יומי לדוגמא, אשמח מאוד. לא שאני לא יודעת מה צריך, אני כן במעקב אצל תזונאית, אך יש הבדל בין דף כתוב לבין יישום שלו. הכי חשוב - אמרת שבוקרסים לא קיימים מבחינתך. כשאת רואה אוכל מגרה, מה את חושבת /עושה? אני לפעמים מחליטה לא לגעת בזה, ולא עומדת בריח או פיתוי - לכן שואלת אתך איך את עוצרת את עצמך מלאכול לא בריא.
המון תודה על ההתייחסות. שבת שלום,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליטוש
אפרת עוזיאל17/08/2014כשאני קמה אני שותה קפה עם תמר החשוב הוא להתחיל לאכול עד שעה מהרגע שקמת בסביבות שמונה וחצי תשע אני אוכלת כריך לחם קל בפנים גבינה ביצה קשה לא משנה עם מה. בשעה 11 אני אוכלת מעדן 0% . בשעה 12 צהריים עוף או דג או אפילו שניצל ותוספת בארבע חטיף אנרגיה עם קפה . בסביבות שש שוב פעם כריך . ובסביבות שמונה תשע ארוחת ערב סלט טונה גבינות וכו. והמון המון לשתות גם אני לא מאלה ששותות וצריכה לעבוד על עצמי . מקווה שעזרתי ושיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלתי - תודה
לילוש17/08/2014אשמח אם אוכל אולי לדבר איתך בטלפון בהזדמנות. עוד פעם, תודה על השיתוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילוש
אפרת עוזיאל17/08/2014אני מתעלמת מהבורקסים והעוגות כאילו הם לא שם התרגלתי לזה וזה כבר לא מפריע לי . ועכשיו תעני לי את האמת יש בורקס או בצק כלשהו ששווה מידה 38 במכנסים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא זאת השאלה!
לילוש18/08/2014ברור שאין בשום בצק שום דבר ששווה מידה 38. הבעיה שלי - ולכן אני שואלת אותך - איך בדיוק מגיעים לחשיבה לפני ההאכילה. מה שקורה לי זה שאני אוכלת וא"כ אומרת - למה? לא היתי צריכה את זה. השאיפה היא באמת לעשות את החשיבה הקרה לפני. מה אמרת לעצמך שהיגעת למצב שבורקסים לא מגרים? אני מנסה למצוא איזה מחסום יעיל בפני אכילה ללא חשיבה. האוכל היומי שלי מבוקר וטוב, אבל אני נלחמת בפיתויים. למשל, ביום ה' יש לי בר-מצווה ואני כבר בלחץ מה עושים. לא רוצה להגיע מאוחר כי זאת משפחה שאני מאוד אוהבת ורוצה להיות שם. כל עיצה תתקבל בברכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליטוש
אפרת עוזיאל28/09/2014מתנצלת שרק עכשיו אני עונה זה בגלל שאני נכנסת לפה לעיתים מאוד רחוקות. ועכשיו לשאלתך קשה לי מאוד להסביר איך אני מצליחה לעמוד בפיתוי לדעתי פיתחתי סוג של מחסום מהבצקים והעוגות ואני יכולה להגיד לך שאצלי בעבודה הפיתוי ענק כל היום יש אוכל ולמדתי להגיד לא. אני רק יכולה להמליץ לך אל תכי על חט אם אכלת אל תתבאסי על עצמך תהני ממה שאכלת ואל תהפכי מעידה להתרסקות אכלת משהו משמין לא נורא קומי ותחזרי לשיגרה ולא בגלל שאכלת אז יאללה פתחנו בחגיגה. והכי חשוב לזכור מה היית ואיך את היום תהני מכל רגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגדולה מהחיים - תגובה
שולה זק04/10/2014המשיכי כך.
שנה טובה ובריאה. הגשמה עצמית והגשמת כל החלומות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)