זמני המתנה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• זמני המתנה
    ליפל דוב
    14/09/2014

שלום וברכה ! האם זה סביר שאני ממתין מעל 13 חודשים לניתוח מעקף קיבה בתל השומר ? זה לא שאלה בכעס אלה אינפורמטיבי בלבד

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זמני המתנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זמני המתנה - תגובה

שולה זק
    04/10/2014

זמני ההמתנה בבתי החולים הציבוריים ארוכים מאוד. 13 חודש, לצערי, עדיין נחשב זמן המתנה קצר.
    איזה סוג ביטול יש לך ובאיזה קופה?
    גמר חתימה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לתגובה

ליפל דוב
    03/11/2014

ולה שלום ראשית תודה על תגובתיך לקח לי זמן להגיב כי לא שמתי לב שיש תשובה .

אני מבוטח בביטוח זהב בלאומית ולצערי הזמן כבר גדל ל 15 חודשים החשש שלי זה שאני יצרך לעבור מחדש את כל סוללת הבדיקות ואולי אפילו אישור מחדש בקופה מצב שמייאש רק מלחשוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לתגובה - תגובה

שולה זק
    12/11/2014

חלק מהבדיקות עושים צמוד לניתוח. וזה רוטיני.
    תבדוק לגבי מרכז רפואי פרטי אם התור קצר יותר ואם יש לך כיסוי מהקופה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשה מהמנותחים

אורנה דריהם
    23/11/2014

שולה שלום
    שמי אורנה, בת 52 לפני שנתיים עברתי מעקף קיבה -60 ק"ג פחות -BMI 22 כיום -מאושרת.
    אני אחות, עושה תואר ראשון, במסגרתו מבצעת מחקר כמותני על מנותחי קיצור קיבה, ברצוני להעביר שאלון למי שיסכים דרך המייל שלי למילוי, כ 5-6 דקות, אשמח לקבל את עזרתך בנושא. אוכל להעביר לך את השאלון לקריאה לפני...
    בנוסף אם יש לכם פתרון/ עזרה בעצירות כרונית מאז הניתוח (שנתיים), ניסיתי טבעי עד כדורים. ממש מפריע לי באיכות חיים החדשה???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זמני המתנה - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    02/12/2014

זה מוגזם. היום התורים עומדים על מס' מעט של חודשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו