מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- זמני המתנהליפל דוב14/09/2014
שלום וברכה ! האם זה סביר שאני ממתין מעל 13 חודשים לניתוח מעקף קיבה בתל השומר ? זה לא שאלה בכעס אלה אינפורמטיבי בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמני המתנה - תגובה
שולה זק04/10/2014זמני ההמתנה בבתי החולים הציבוריים ארוכים מאוד. 13 חודש, לצערי, עדיין נחשב זמן המתנה קצר.
איזה סוג ביטול יש לך ובאיזה קופה?
גמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לתגובה
ליפל דוב03/11/2014ולה שלום ראשית תודה על תגובתיך לקח לי זמן להגיב כי לא שמתי לב שיש תשובה .
אני מבוטח בביטוח זהב בלאומית ולצערי הזמן כבר גדל ל 15 חודשים החשש שלי זה שאני יצרך לעבור מחדש את כל סוללת הבדיקות ואולי אפילו אישור מחדש בקופה מצב שמייאש רק מלחשוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לתגובה - תגובה
שולה זק12/11/2014חלק מהבדיקות עושים צמוד לניתוח. וזה רוטיני.
תבדוק לגבי מרכז רפואי פרטי אם התור קצר יותר ואם יש לך כיסוי מהקופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה מהמנותחים
אורנה דריהם23/11/2014שולה שלום
שמי אורנה, בת 52 לפני שנתיים עברתי מעקף קיבה -60 ק"ג פחות -BMI 22 כיום -מאושרת.
אני אחות, עושה תואר ראשון, במסגרתו מבצעת מחקר כמותני על מנותחי קיצור קיבה, ברצוני להעביר שאלון למי שיסכים דרך המייל שלי למילוי, כ 5-6 דקות, אשמח לקבל את עזרתך בנושא. אוכל להעביר לך את השאלון לקריאה לפני...
בנוסף אם יש לכם פתרון/ עזרה בעצירות כרונית מאז הניתוח (שנתיים), ניסיתי טבעי עד כדורים. ממש מפריע לי באיכות חיים החדשה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמני המתנה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה02/12/2014זה מוגזם. היום התורים עומדים על מס' מעט של חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)