קריטריונים לניתוח שרוול קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• קריטריונים לניתוח שרוול קיבה
    שלי
    05/12/2014

שלום רב ה bmi שלי הוא 37.5 משקל 90 ק"ג גובה 155 ללא מחלות נלוות אך ההיסטוריה המשפחתית שלנו שהיא אבא שלי נפטר בגיל 39 מדום לב במשל 159 ק"ג אמא שלי הייתה חולה סכרת נעורים קשה שעקב כך התעוורה ובסוף נפטרה ממחלת הסרטן ממעי הגס שהתפשט בכול הגוף (ריאות כבד ועוד...)
    שאלתי האם לאור ההיסטוריה המשפחתית אני יכולה להיות מעומדת לניתוח ושלא ישללו בוועדה למרות שאין מחלות נלוות
    אשמח לתשובה
    תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לתגובה

שלי
    07/12/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח

עופר "במבינו"
    08/12/2014

אינני יודע לענות במאה אחוז, אולי אחד מחברי הפורום האחרים יתקן אותי. לפי מה שידוע לי רק BMI של 40 ללא מחלות מתקבל כקריטריון על מנת לעבור את הניתוח.

שוב , אולי אני טועה.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קריטריונים לניתוח שרוול קיבה - תגובה

שולה זק
    16/12/2014

אין קשר להסטוריה רפואית.
    אירגון הבריאות העולמי קבע קריטיונים לניתוחים בריאטריים ועל פי קריטיונים אלו הקופות נוהגות בארץ.
    BMI 37.5 ללא מחלות נילוות כמו סוכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול, דום נשימה בשינה, בעיות פוריות - הקופה לא תאשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה עזרה

שלי
    17/12/2014

כול תודה רבה על תשובתך המהירה עשיתי בדיקות דם לאחר צום של 12 שעות יצא לי הסוכר 106 שהנורמה זה עד 100 בא.ס יצא לי תשובה שיש לי כבד שומני האם זה לצערי "מספיק" קרטריונים לניתוח? ודרך אגב הבאתי לעולם ילד בטיפולי IVf אז גם בפוריות יש לי בעיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה עזרה - תגובה

שולה זק
    19/12/2014

ממליצה לגשת למנתח להתיעצות. בעיות פוריות - בקריטריונים.
    מקווה שהקופה תהיה ידידותית ותאשר לך ניתוח.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו