אחרי ניתוח - שיתוף חוויות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אחרי ניתוח - שיתוף חוויות
    ניר
    14/12/2014

שוב איתכם, הפעם כשלושה שבועות לאחר מעקף והוצאת טבעת(בערך 13 קילו פחות).
    מרגיש מעולה, חיוני, מלא מרץ וכמובן מאושר להיות אחרי כל התהליך המלחיץ.
    אמנם אני בתחילת הדרך, אבל יש ניחוח של תקווה באויר במיוחד לאור האכזבה שחויתי לאחר ניתוח הטבעת.
    מאחר והיו לי לא מעט חששות שרובן סבבו סביב ההשלכות של הניתוח על היכולת שלי לאכול, אני חייב לשתף מעט מהחוויה האישית שלי לטובת אלו שלפני/אחרי ניתוח בריאטרי.
    כלל ברזל 1 - הקפדה על ההנחיות שניתנו בביה"ח ע"י התזונאית לפני השחרור הביתה מאוד עוזרות לתהליך ההחלמה (גם הנפשית)
    כלל ברזל 2 - התיחס אל עצמך כאילו נולדת מחדש וממש כמו תינוק עליך ללמוד וללמד את הגוף שלך לאכול
    כלל ברזל 3 - לאכול לשובע, להקשיב רק לגוף ולא לראש. הצורך לאכול מכל מה שהעיניים רואות חזק לפעמים מיכולת הקיבול שלנו
    כלל ברזל 4 - לבחור במזון הנכון, לאחר הניתוח יש יתרון מאוד גדול בכך שגם אכילה של כמות מאוד קטנה יחסית תגרום לשובע למשל אכילת גביע יוגורט במקום רבע טבלת שוקולד או יותר תביא לאותה תחושת שובע וסיפוק על הבחירה הנכונה

אני משוכנע שארבעת הכללים האלה יכולים להוות בסיס די טוב לצעדים הראשונים של המסע לגוף בריא...

לסיום טיפ קטן לחובבי המתוקים - 1/2 כוס מים או חלב רזה עם מנה אחת של אבקת חלבון ללא סוכר שנמכרת ברוב מכוני הכושר ובתי הטבע = אחלה מילקשייק גם עם ערכים תזונתיים איכותיים, גם משביע לאורך זמן בגלל מרכיב החלבון וגם טעים ונותן מענה
    לחשק למתוק ( כמובן שרצוי לא לצרוך יותר ממנה אחת ביום)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי ניתוח - שיתוף חוויות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל הכבוד!!!

עופר "במבינו"
    14/12/2014

תמשיך בדרך הזו ניר ! בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי ניתוח - שיתוף חוויות - תגובה

שולה זק
    16/12/2014

כל הכבוד ניר
    העברתי את הפוסט שלך לשאלות נפוצות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! אשמח להמשיך לעדכן

ניר
    16/12/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו