טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכולם! אז ככה: יש לי BMI 51 וחודש הבא יש לי ועדה בריאטרית באסותא (אני מבוטת בקופ"ח מכבי) יש לי את כל הבדיקות הדרושות בשביל הועדה, אך יש לי קצת בלאגן בראש ואשמח שמישהו יעשה לי סדר... בדף ההנחיות של אסותא כתובים כל הרופאים המנתחים העובדים עם קופ"ח מכבי ד"ר מינץ ירון, ד"ר שלמה קייזר, פרופ' יופה בוריס, ד"ר לנגר פיוטר, ד"ר לנדאו עופר. הבנתי שאני צריכה לבחור אחד מהם... קודם כל רציתי לקבל המלצות, והנה לשאלה שלי: אני צריכה לקבוע תור לאחד הרופאים המנתחים לפני הועדה?? ואם כן צריך הפנייה לרופא מנתח? וממי אני מקבלת את ההפניייה? תודה מראש
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אין צורך לקבוע תור לרופא לפני הועדה - בשביל החלטת הועדה. רצויי ומומלץ לבחור מנתח ולקבוע אליו תור, על מנת להתיעץ בסוג הניתוח ולקבוע תור לניתוח. כל המנתחים הם מומחים בתחום, עובדים בציבורי ובפרטי, לעיתים רצוי לבחור במנתח הזמין שהתור אליו קצר יותר. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר