אני לפני ניתוח מעקף קיבה, קצת בלחץ.

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אני לפני ניתוח מעקף קיבה, קצת בלחץ.
    שרי
    14/01/2015

היי, אני לפני ניתוח מעקף, מתוכנן ל-19/1 עם פרופ' שכטר באסותא. אני בלחץ מהניתוח וההחלמה, הוא אמר שיהיה לי זונדה (האם דרך האף או הפה?) ונקז (שמעתי שלכולם כמעט שמים נקז) והאישפוז הוא 4 ימים, בבקשה מי שעבר את הניתוח, תמליצו לי מה לעשות ואיך להתנהג. אני בלחץ כי יש לי ריפלוקס ואני משתעלת וזה ממש יוצא ממרכז הבטן, ואני מפחדת שאחרי הניתוח כל שיעול כזה יכאיב לי נורא, בבקשה עצה, עזרה, תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לפני ניתוח מעקף קיבה - תגובה

ניר
    21/01/2015

שרי,
    חששות ופחדים לפני הניתוח הם מובנים וטבעיים לגמרי
    בתור אחד שעבר אותו ניתוח לפני חודשיים וממש חששתי גם מהניתוח וגם ממהחלמה ,אני מבטיח לך שאין ממה לחשוש.
    נקז או זונדה למעשה כמעט ולא מורגשים, אולי קצת מציקים אבל לא יותר מזה.
    בעיית הריפלוקס שגם אני סבלתי ממנהת נעלמה כלא היתה מיד לאחר הניתוח כך שלמעשה אין שום סיבה שתחווי התקפותשיעול כתוצה מהריפלוקס, מה עוד שבמהלך הימים הראשונים התזונה היא נוזלית ואיננה גורמת לתופעת הריפלוקס.

ההחלמה באופן כללי אמורה להיות פשוטה ואחרי מספר ימים 2-3 את אמורה להרגיש הרבה יותר טוב וגם הכאבים פוחתים משמעותית.

בהצלחה,
    ניר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו