מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מאוד דחוף לי!!!!אולגה19/02/2015
הי אני שנתיים וחצי כמעט אחרי ניתוח מעקף תריסיריון ומנסה להשיג ניתוח הסרת עור עודף בבטן.ניסיתי לקבל איזהשהם המלצות או הפניות מרופאי עור של הקופה (כללית)
ב 10.3 יש לי תור לפלסטקאי של הקופת חולים.חוץ מזה אינני יודעת מה לעשות ולמי לפנות ואיך בדיוק וממי אני מבקשת את הניתוח ואיך לקבל וממי בסבסוד מלא???? אני יודעת שהניתוח במימון מלא של הקופת חולים בבקשה אשמח לתשובה אין לי ממי לשאול ומאו חשוב לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדומה לך
מילר23/02/2015שלום אולגה. התכתבנו בעבר. אני עברתי לפני יותר משנתיים (בערךכחצי שנה אחריך) מעקף תרסריון. ולאחר יציבות של שנה וחצי במשקל פניתי לניתוח הסרת עודפי עור סינר + מותניים באיזור הגב שזה הניתוח המקיף ביותר. לצערי למרות נסיונות חוזרים מול קופת חולים והביטוח הפרטי לא אושר הניתוח ועשיתי אותו באופן פרטי. אני מנסה היום בפניה למשרד הבריאות כי כולם ממש משתדלים שלא לאשר.
הניתוח קל ביחס לניתוח מעקף התרסריון יחד עם זאת ההתאוששות והחזרה לשגרה בשל התפר שמקיף את כל הגוף ארוכה היום 6 שבועות אחרי זה עדיין מציק אבל לא נורא. התוצאה היא מדהימה משנה ממש בבת אחת את הגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אולגה24/02/2015בבקשה תענה לי באיזה קופת חולים אתה? וכמה באופן פרטי עלה הניתוח של הבטן אם אפשר לדעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח להסרת עודפי עור -תגובה
עופר במבינו26/02/2015שלום אולגה,
אני יכול קצת לתת מידע לגבי התהליך אותו אני עברתי לפני הניתוח להסרת עודפי עור. אני חיכיתי כשנתיים וחצי, שמרתי על משקל יציב תקופה ארוכה תוך ביקורות אצל רופא המשפחה ודיאטנית (דבר שיכולתי להראות לועדה).
ראשית עליך לקבל הפניה מרופא המשפחה לרופא עור. כל רופא עור יכול לאבחן באם הוא חושב שיש צורך בהסרת העור העודף. הקופה תאשר זאת באם הרופא סבור כי יש בעיה רפואית כמו גירוי, אדומיות וכו'.
לאחר קבלת ההפניה מרופא העור יש לקבוע תור לועדה, (במכבי לקח מספר חודשים).
אצלי אישרו רק את כיס הבטן ואני הרחבתי את הניתוח באופן פרטי , זה לא זול אבל אם כבר עושים אז עד הסוף.
שימי לב שחשוב מאוד להסביר לועדה מדוע את רוצה להסיר את העור העודף, זה לא עניין קוסמטי, זה עניין בריאותי רפואי בלבד! העור משפשף, מצחין ויכול עם השנים לגרום לבעיות רפואיות בלתי מבוטלות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
לילוש28/02/2015עופר, תוכל לתת לנו מושג כמה עולה ניתוח להסרת הסינר - בטן? אף רופא לא מוכן לתת הערכה עד שלא מתחייבים לעבור את הניתוח אצלו. אנא תעזור. תודהף לילוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההניתוח להסרת הסינר
עופר במבינו28/02/2015כלול בסל התרופות.
לא צריך לעלות לך שום דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד דחוף לי!!!! - תגובה
שולה זק28/02/2015ניתוח הסרת עודפים בבטן "סינר" נמצא בסל הבריאות.
את פועלת נכון. הולכת לרופא פלסטיקאי של הקופה. הוא ימליץ ותקבלי התחייבות. חברה שלי עברה לי 3 חודשים ניתוח כזה בבית חולים בילנסון ללא עלות כספית, רק התחייבות הקופה.
בהצלחה אולגה
ותתקשרי, מקווה שלא נהיה "חתול ועכבר" כמו בשבוע האחרון
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר' מחג'נה ושולה בבקשה תשובתכם
אולגה11/03/2015היום הייתי אצל פלסטיקאי של כללית דר רמון שאישר את הניתוח להסרת עודף עוד בבטן
אח נאמר לי מיד אחרי ע"י הפקידה שזה עובר לאישור/דחיה של וועדה פנימית וסביר להניח שלא יאשרו לי כי מאשרים רק במקרה של נמק ואמרה לי לחכות עד שבוע לתשובה ובדיחוך אמרה לי שאצפה לתשובה שלילית...האם אין יותר עם מי לדבר??? הניתוח מאוד חשוב לי דרך כללית אסטטיקה עם הביטול של כללית פלטינום עלות הניתוח היא 16.170 שח שזה עדיין מאוד יקר.בבקשה אם יידוע לכם אם יש לי עוד עם מישו לדבר אולי תוכלו לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההניתוח בסל הבריאות- תגובה
שולה זק28/03/2015אם תקבלי תשובה שלילית.
צלצלי אתי ונכתוב מכתב למנכ"ל כללית.
לדעתי את זכאית לניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)