מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- זאת אני לאחר שנתיים וחצי.אולגה25/05/2015
בום!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
אולגה27/05/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה את נראת מדהים אני לפני ניתוח
רחלי28/05/2015מעקף קיבה בוועדה יעצו לי על שרוול כי יש לי אנמיה וחוסר בברזל וחומצה פולית ואמרו לא חבל את עדיין צעירה למרות שהרופא שלי המליצה לי על מעקף קיבה והיא הסבירה שיש דבר כזה גם מיני מעקף לידה אחת בת 23 מפחדת שאשמין הלידה הבאה
אני מפחדת מאוד מהניתוח ועכשיו בשלב של לחפש מנתח לא יודעת עם לעשות בפרטי אין לי גם יותר מידי כסף . כל הסיכויים זה לעשות בציבורי אבל מפחדת שיעשה לי את הניתוח מתמחה
מפחדת למות ולהשאיר את הילדה יתומה שוקלת
אני שוקלת 116 קילו גובה 1.63
הכל מעורפל לי בראש כל היום מחשבות מתה להיות כבר אחרי זה
סליחה על כל הבלגן שלהכתיבה פשוט מה שהיה לי בראש כתבתי ושלחתי
אני מאוד מאוד אודה לך אם תעני לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודה...אני פה!!
אולגה28/05/2015ממי איזו קופת חולים את ומהיכן את?
את רוהבת ממתקים או כמויות של אוכל יותר? קודם כל תקשיבי לי טוב ותרגעי!!!!
את לא מקרה אבוד אפילו לא קרוב!!!! אני שנתיים וחצי לאחר מעקף תריסריון-זה דומה למעקף קיבה...לא קל תהליך ארוך.היום אני מאושרת העיקר להקפיד ויטמינים ותזונה וספורט הכל לאט לאט אפחד לא רודף אחרייך!!! כל דבר שאת רוצה נדבר תמצאי אותי בפייסבוק אם רוצה אולה לה בעברית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת האמת לא יודעת איך משתמשים בפורום
רחלי06/06/2015רק עכשיו הסתכלתי ואני מסתבכת עם זה אני אחפש אותך בפייסבוק
אני לא רכלנית של אוכל בכלל יותר ממתקים ועוגות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה תמונה יש לך בפייסבוק?אני מחפשת
רחלי06/06/2015אני מחפשת אותך ואני לא רואה תמונה שלך שמת תמונה אחרת אולי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רחלי
אתי02/06/2015רחלי אני בדיוק בראש שלך גם אני חושבת מה אם יקרה משהו חס וחלילה,מה יהיה עם הילד אני גם בת 23 וחצי ..אצלי זה ניתוח חוזר עברתי לפני 5 שנים שרוול שלא צלח בגלל שלא הקפדתי .. ועוד 5 חודש עוברת מיני מעקף בעזרת ה'.. מה שנותר לנו לעשות זה להאמין שהכל יעבור בשלום ושהכל יהיה בסדר תמיד לחשוב חיייובי ולחייך לחייך זה הכי חשוב בחיים שיהיב בהצלחה לכולנו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעזרת השם יהיה בסדר
רחלי06/06/2015איפה את עושה את הניתוח ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבית חולים וולפסון בחולון
אתי07/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה נראת מדהים
רינת03/06/2015איזה סוג ניתוח את עשית ? אני רציתי לעשות מעקף קיבה אבל בוועדה הורידו אותי מזה ושכנעו אותי לעשות שרוול מתחילה קצת להצטער ולפחד מה את מציע
ה bmi שלי 39* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך את מסתדרת?
לילוש06/06/2015הי אולגה. גם אני שנתיים וארבע חודשים אחרי שרוול. גם אני עליתי כמה קילו - למרות שאני עושה ספורט, אבל כנראה לא מקפידה מספיק על האוכל. איך את מסתדרת? מצליחה להוריד את העודף או שזה הגוף שמחפס נקודת האיזון שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)