ניתוח טבעת בקיבה באופן פרטי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח טבעת בקיבה באופן פרטי
    אושי
    08/05/2008

שלום!

אני מעוניינת לעשות את הניתוח באופן פרטי, אך נאמר לי כי באופן פרטי הניתוח עולה 30,000 ש"ח, זהוא סכום מאוד גדול, שאלתי האם אנ יכולה לעשות את הניתוח ולא בסכום הנ"ל, יש לציין שאני עונה על הקררטריונים לעשות את הניתוח דרך קופת חולים ולכן אני מנסה באופן פרטי, כל דרך שניסתי לשווה! אני שוקלת 90 ק"ג וגובה 165, אני מבקשת שתעזרו לי אני בבעיה נפשית ביגלל מישקלי, אודה לכם על תשובתכם!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין אנדקציה רפואית

פרופ` אחמד מחג`נה
    08/05/2008

כמו שהזכרנו קודם הקרטריונים של ניתוח קיצור קיבה ברורים. לפי הניתונים שלך את לא בקריטריונים ועל כן אין אנדקציה רפואית לניתוח גם לא באופן פרטי. לא נראה לי שתמצאי רופא שיעשה זואת מאחר וזה נוגד לקונסינזוסים העולמיים.
    ממליץ שתפני לשיטות אחרות להורדה במשקל. שיהיה לך בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאושי

ענבל מזרחי
    09/05/2008

שלום רציתי להגיד לכל מי שרוצה לעשות קיצור קיבה שלא כדאי לא אני גם רציתי אבל למה שכל עוד אני בריאה אני ייתן שיחתחו אותי בסכין וייקח סיכונים אני עושה כרגע דיאטה באופן עצמי ותדעו שהכול רק רצון זה קשה אבל אם אתה מכניס לעצמך שאתה לא אוכל הרבה אז זה מה שצריך לעשות עובדה אצלי זה עובד אז למה לעשות ניתוח מה אתם חושבים שאחר כך לא משמינים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו