חזרתי לפה שלום לכולםםם שמי אולגה אשמח לשוחח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חזרתי לפה שלום לכולםםם שמי אולגה אשמח לשוחח
    אולגה זלצקי
    12/02/2016

שלום שמי אולגה אני שבוע הבא בת 32 ואני 3.4 שנים לאחר מעקף תריסריון לא הייתי כאן הרבה זמן יש לי גם פייסבוק לעצות ושאלות אני כאן אני יעלה גם תמונות משקלי כיום 68 קג גובה 1.70 ס"מ ואני מרגישה נפלא...ושוב תודה רבה לכולם על תשומת הלב דר'מחג'נה היקר שלו אני חייבת את חיי השניים אשמח לשוחח...

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין כמוך אולגה

לילוש
    13/02/2016

הי אולגה - באמת עבר זמן. גם אני כבר שלוש שנים אחרי ותמיד כיף לראות אותך ולהתעדכן. אני לא בפייס, אז רציתי להגיד לך ש'פו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אפשר לשוחח איתך?

זוהר
    13/03/2016

הי אולגה,

שמי זוהר, בת 40, אמא ל 4 ילדים קטנים. מאוד מתלבטת לגבי הניתוח. אשמח מאוד לשוחח איתך אם אפשר. איך ניתן ליצור איתך קשר?
    תודה רבה, יישר כח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

אולגה זלצקי
    17/04/2016

אני משתדלת להיכנס גם בפייסבוק אם תכתביmatan koutz יצא לך פייסבוק שלי ושל הבנזוג שלי אשמח לדבר איתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרתי לפה שלום לכולםםם שמי אולגה אשמח לשוחח - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    15/03/2016

שלום וברכה
    אכן הרבה זמן. טוב לראות אותך שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו