מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה לרופא דר מחג'נה רצויי לאחר מעקף תריסריוןאולגה זלצקי17/05/2016
הי אני אחרי מעקף תריסריון כמעט 3 שנים לאחרונה השמנתי כ 6 קג כרגע שוקלת 70 גובהה 1.72 אני סובלת רבות מקלקולי קיבה שלשולים או עצירות לחלופין מרגישה שהגוף משתגע שותה כל מיני כדורים לעיוותים בבטן מרכך צואה וכתוצאה אף נהיה לי פיסורה שזה גרוע כמו טחורים אני סובלת מאוד ולא יודעת כבר מה לאכול מפחדת לאכות בכלל המצב כבר כחודש ימים ופתאום ההשמנה היא בשנה עשרה חודשים אחרונים מה לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המצאת המאה פרוביוטיקה
מאירה29/07/2016אני מצאתי את הפיתרון. מים של חמוצים שהוכנו בבית. או קבוע פרוביוטיקה פורטה.בוקר וערב ואין תופעות לוואי . אבל עדיין מה שהורס זה השומן והסוכר. עדיין לשמור וזהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לרופא דר מחג'נה רצויי לאחר מעקף תריסריון - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה04/08/2016אולגה שאני ניתחתי!!! כי את נראית אדם אחר לחלוטין.
אם אכן תקבעי אלי לרמב,ם שם תפגשי גם עם ני הדיטאנית שלי.
לגבי ההצעה לפרוביוטיקה נשמע לי טוב. להקפיד לא לאכול שומנים ומתוקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן ד"ר מחאג'נה האולגה שאתה ניתחת
אולגה זלצקי05/08/2016אכן זו אני ועברו כמעט 4 שנים.בנובמבר!!! מצרפת עוד תמונה ואקבע איתך לרמב"ם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן ד"ר מחאג'נה האולגה שאתה ניתחת - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה08/08/2016שפו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)