מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- האם לעשות ניתוח מעקףאורן04/01/2017
שלום.
אני מעוניין להתייעץ אתכם.
גובהי מטר ושישים ס"מ.
לפני עשור עשיתי טבעת. ירדתי מ- 113 קג' ל- 100 קג' בסופו של דבר.
לפני 3 שנים עשיתי עוד ניתוח - שרוול, ירדתי מ- 100 ל- 80, אך עליתי את הרוב בחזרה והיום אני 95. כלומר, כמעט ולא ירדתי. אגב, השארתי את הטבעת כך שאני גם "משורוול" וגם עם טבעת.
מעבר לעודף המשקל שמכביד עלי, אני מקיא כל היום. כמו כן, אני פולט כל לילה אוכל. בצילום רשמו בקע סרעפתי קטן.
שאלותיי:
א. האם כדאי לי לעשות מעקף?
ב. אם אני עושה מעקף, האם אני צריך לתקן את הבקע?
ג. במידה ואני לא מתקן את הבקע, האם אמשיך לפלוט אוכל בלילה אחרי שעשיתי מעקף?
ד. האם מקיאים במשך היום גם אם עושים מעקף?
ה. האם ניתוח המעקף הוא הפיך?
ו. אם אני עושה מעקף, האם כדאי לי להוציא את הטבעת? או בשאלה אחרת - האם הטבעת תמשיך לעזור לי לחסום אוכל מיותר, או שזה לא חשוב אם יש טבעת או לא מהסיבה שממילא רוב האוכל כבר לא עובר דרכה?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקף לאחר שרוול
פרופ` אחמד מחג`נה16/02/2017אורן שלום,
לכל שאלה ששאלת יש תשובה ופתרון. אתה צריך להבין שניתוח בריאטרי לא עושה את המנותח רזה באופן אוטומטי. הסיפור שלך הוא דוגמה יפה. יחד עם הניתוח יש הרבה דברים שאתה צריך לתרום. הבנתי שעברת שני ניתוחים והצלחת לעלות במשקל למרות שרוול עם טבעת.
אתה חייב לפני שאתה מחליט לעבור עוד ניתוח, אתה חייב לעבוד על עצמך ולהבין שניתוח בלבד, זה לא פתרון.
מציע שתתחיל את התהליך אצל מומחה לכל הניתוחים הבריאטרים יחד עם לווי דיטאנית ואף עו"ס על מנת להבין איפה נכשלת ורק לאחר מכן לחשוב על ניתוח.
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)