הצרת קיבה וטיפול בצבא

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הצרת קיבה וטיפול בצבא
    חיילת
    24/06/2017

היי אני בת 19 כמעט ואני חיילת אני חושבת לעבור קיצור קיבה בגלל הכמויות שאני אוכלת וקשה לי להפסיק. ספורט אני לא עושה בגלל אסתמה שהחמירה מההשמנה וגם בגלל שכל תנועה שאני עושה קשה לי ואפילו זה לא מעצלנות הכל פשוט כואב וקשה וכבד לי. אני גם בנאדם ממש חלש ואם אין משהו שממריץ אותי אני פשוט אמשיך לבזבז כסף על אוכל ולהשמין עוד מזה. (בחודשיים האחרונים עליתי 10 קל')
    המשקל שלי הוא 104 והגובה 1.57 הbmi משהו כמו 42 אני חושבת.. יש לי גם מחלות נלוות כמו מחלות עור ובעיות שינה אני מרגישה כל הזמן עייפה וחלשה ואני לא מתפקדת השינה שלי לא טובה בכלל, בנוסף יש לי הפסקות נשימה במהלך היום כיאלו אני נחנקת וגם נחירה חזקה בלילה. הביטחון שלי ממש ירוד כך שזה גם גורם לי לדכאונות נמשכים. בקיצור יש המון סיבות שאני רוצה לעשות הצרת קיבה בגללם.. השאלה שלי היא אם יש אפשרות בצבא? ואם הצבא ממן חלק או הכל? אני חיילת בסדיר. הבנתי שיש כמה סוגים של ניתוחים וגם הצרה בלי ניתוח גם על זה השאלה שלי נכללת

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצרת קיבה וטיפול בצבא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח באריאטרי בצבא

פרופ` אחמד מחג`נה
    02/07/2017

לפי ה BMI יש אנדקציה לניתוח. הצבא מממן את הניתוח ואין צורך בהשתתפות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו