מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הצרת קיבה וטיפול בצבאחיילת24/06/2017
היי אני בת 19 כמעט ואני חיילת אני חושבת לעבור קיצור קיבה בגלל הכמויות שאני אוכלת וקשה לי להפסיק. ספורט אני לא עושה בגלל אסתמה שהחמירה מההשמנה וגם בגלל שכל תנועה שאני עושה קשה לי ואפילו זה לא מעצלנות הכל פשוט כואב וקשה וכבד לי. אני גם בנאדם ממש חלש ואם אין משהו שממריץ אותי אני פשוט אמשיך לבזבז כסף על אוכל ולהשמין עוד מזה. (בחודשיים האחרונים עליתי 10 קל')
המשקל שלי הוא 104 והגובה 1.57 הbmi משהו כמו 42 אני חושבת.. יש לי גם מחלות נלוות כמו מחלות עור ובעיות שינה אני מרגישה כל הזמן עייפה וחלשה ואני לא מתפקדת השינה שלי לא טובה בכלל, בנוסף יש לי הפסקות נשימה במהלך היום כיאלו אני נחנקת וגם נחירה חזקה בלילה. הביטחון שלי ממש ירוד כך שזה גם גורם לי לדכאונות נמשכים. בקיצור יש המון סיבות שאני רוצה לעשות הצרת קיבה בגללם.. השאלה שלי היא אם יש אפשרות בצבא? ואם הצבא ממן חלק או הכל? אני חיילת בסדיר. הבנתי שיש כמה סוגים של ניתוחים וגם הצרה בלי ניתוח גם על זה השאלה שלי נכללת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח באריאטרי בצבא
פרופ` אחמד מחג`נה02/07/2017לפי ה BMI יש אנדקציה לניתוח. הצבא מממן את הניתוח ואין צורך בהשתתפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)