קיצור קיבה ואפשרות לניתוח באופן פרטי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• קיצור קיבה ואפשרות לניתוח באופן פרטי
    קסניה
    13/11/2017

שלום. אני בת 40, סובלת מבעיות גב מורכבות לכן מאוד מוגבלת בפעילות פיזית. לכבוד בעיות גב קיבלתי טיפול תרופתי שכלל סטרואידים ולכבוד זה עליתי הרבה במשקל. עודף משקל מכביד על הגב וחיי היום יום שלי, כבר לא מדברת על מצב נופשי בגלל זה. גובה שלי 162 ומשקל נכון להיום 90 קילו. BMI נכון להיום פחות מ-35, מטופלת עצל דיאטנית באופן שוטף ללא הצלחה לצערי. האם יש במקרה שלי אפשרות לעבור ניתוח קיצור קיבה, אפילו באופן פרטי? אם כן אשמח לדעת גם מה עלויות.
    תודה מראש

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנדקציה לניתוח

פרופ` אחמד מחג`נה
    13/11/2017

לפי הניתונים שלך את לא יכולה לעבור ניתוח בריאטרי. אנדקציה לניתוח בריאטרי - BMI מעל 40 או מעל 35 יחד עם מחלה ננוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנדקציה לניתוח

פרופ` אחמד מחג`נה
    13/11/2017

לפי הניתונים שלך את לא יכולה לעבור ניתוח בריאטרי. אנדקציה לניתוח בריאטרי - BMI מעל 40 או מעל 35 יחד עם מחלה ננוספת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו