מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- קיבלתי הפניות לבדיקות מרופאת המשפחה, מה הלאה?יובל09/08/2018
היי,
אני מבוטח במכבי שלי, הייתי אצל רופאת המשפחה שלי שנתנה לי הפניות למספר צילומים, אולטרסאונד ועוד כמה בדיקות. היא אמרה לי לבצע את כל הבדיקות ולאחר הגעת תשובות לבחור מנתח ולהיפגש איתו.
לצערי לא כלכך הבנתי למי אני פונה לבחירת המנתח, מבחינת המלצות הבנתי שעדיף לעשות את הניתוח באסותא וכי הזמן המתנה קצר משמעותית אך כרוך בהשתתפות עצמית, אין לי בעיה להשקיע סכום של 5 אלף שקלים פלוס מינוס, השאלה אם באמת כדאי או שאין באמת הבדל?
בקיצור, לאחר השלמת הבדיקות, למי בדיוק לפנות?
גר בצפון נהריה/חיפה bmi 41
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבוטח מכבי
פרופ` אחמד מחג`נה13/08/2018בשלב זה אתה צריך לפנות למנתח שמבצע ניתוחים בריאטרים.
מאחר ואתה מבוטח מכבי אתה יכול להיות מנותח באסותא ע"י מנתח בריאטרי שעובד במכבי ללא השתתפות עצמית. כלומר חינם.
לאור החוק החדש מבוטחי מכבי יכולים להיות מנותחים באסותא חינם אם הניתוח מבוצע ע"י רופאים שנמנים ממנתחי הקופה. אני בהסדר כזה ואשמח אם תבחר בי לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)