דר' מחג'נה אני זוכרת אותך כל יום

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• דר' מחג'נה אני זוכרת אותך כל יום
    אולגה
    23/08/2018

ב 08.11.2012 עברתי ניתוח מעקף תריסריון ניתוח לא קל...לא הכל היה חלק היו תקיעות התעוררתי בפחדים הכל היה כשוק...כבר אחרי יומיים בא לבקרי בחדרי הכירורג שניתח אותי דר' אחמד מחג'נה בבית חולים רמב"ם בחיפה....עברו כמעט 7 שנים למיטב ידיעתי הופיעו ניתוחי קיבה בריאטריים פחות קיצוניים חשוב לציין כי הניתוח עבורי היה כבר שני ומתקן לאחר 8 שנים עם טבעת...קצת נעלמתי מהפורום...אני חזרתי לעיר שלי בדרום באר שבע..אך כל יום וכל פעם כשמקבלת מחמאות או תגובות של שוק בפי רק מילים ושמו של הדר' שנתן לי יום הולדת שני...בנאדם וכירורג משכמו ומעלה בנאדם כה נעים מקצועי ונחמד....דר' מזמן לא דיברנו רציתי לשוחח ולהגיד שאתה הסיבה שלא ויתרת עלי גם כשבאתי ורק ביקשתי להסיר טבעת ואמרתי לי אין תקווה והתעקשת...תודה לך..אתה מאמין עברו כמעט 7 שנים היום אני 58 ק"ג אשמח לייעץ לעזור להקשיב לכל מענה ופניה..שולה ודר' נעים לחזור דר' מחג'נה אודה לך כל יום...מקווה שהינך תקרא זאת. אולגה =))

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 7 שנים הבדל בתאריך ותמונה

אולגה
    23/08/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי גם מס' שאלות דר' איך אוכל לשוחח עמך?

אולגה
    23/08/2018

אשמח לדרך איך אוכל אפילו כמה דק' לשוחח עמך..היות ולא אוכל בזמן הקרוב להגיע לחיפה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

פרופ` אחמד מחג`נה
    02/09/2018

שיהיה לך המשך הצלחה והרבה בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו