טבעת קבועה משנת 1993 גורמת להקאות דחופות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• טבעת קבועה משנת 1993 גורמת להקאות דחופות
    אסנת
    21/01/2019

עברתי ניתוח קיצור קיבה והתקנת טבעת סיליקון קבועה בשנת 1993
    מזה 10 שנים אני מקיאה כל יום כל היום
    אני לא מצליחה לאכול כמעט שום דבר מוצק, החיים שלי הפכו לגיהנום חטפתי אולקוס ומטופלת בכדורי גסטרו באופן קבוע, אני מאוד רוצה להפטר מהטבעת הזאת ומפחדת מההשלכות ולא יודעת למי לפנות
    אשמח לקבל עזרה ויעוץ כי החיים הפכו להיות בלתי נסבלים ולמרות ההקאות אני עולה במשקל ולא מצליחה לעשות שום דיאטה כי אין לי אפשרות לאכול בצורה נורמלית...אשמח לתשובה ולעזרה לצאת ממחול השדים הזה.
    תודה מראש, אסנת

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתרון לאחר ניתוח SRVG

ד"ר אסנת רזיאל
    21/01/2019

הפתרון עבורך יהיה המרת הניתוח שעברת בניתוח מיני מעקף קיבה. אנא בצעי את כל הבדיקות לקראת ניתוח, התחילי ליטול ויטמינים למלא מאגרים, פני לתמיכה של דיאטנית בקופה כדי לבלום את העלייה ולהתחיל לרדת במשקל וקבעי אלי תור ליעוץ. בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הפירוש מיני מעקף?

אסנת
    21/01/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פמיני מעקף

ד"ר אסנת רזיאל
    21/01/2019

זהו הניתוח הפופולרי כעת. נעשה דרך לפרוסקופיה בעזרת 5 חורים קטנים. מדובר במעקף קיבה בהשקה אחת. נותן ירידה נהדרת במשקל שנשמרת לאורך שנים רבות. צריך לפני כן להשלים ויטמינים ולהקפיד גם לאחר הניתוח ליטול ויטמינים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו