ניתוח בריאטרי- מידע על קריטריונים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח בריאטרי- מידע על קריטריונים
    מיכח
    01/02/2019

שלום.
    אני מתעניינת בניתוח בריארטרי.
    Bmi 38 בת 30 נשואה+2.
    היום הייתי בהתייעצות אצל כירוג אחרי שהפנה אותי אליו רופא משפחה.
    רופא המשחה אמר שייתכן ואני מועמדת לניתוח שכן יש לי שומנים בדם.
    הכירוג התחיל ואמר שאני לא עומדת בקריטריונים של משרד הבריאות שכן צריך bmi של 40 או מחלה נלווית להשמנה ושומנים בדם לא נחשב.
    אחרי שהסביר את זה שאל אם הייתי מוכנה לשלם על הניתוח... עניתי שכן כי מלכתחילה לא חשבתי שזה בחינם והכסף הוא לא מה שימנע ממני לעשות את הניתוח.
    אז הכירוג אמר שאם אשלם את ההשתתפות העצמית לפי התנאים של המושלם פלטינום כן אוכל לעשות את הניתוח.
    מקריאה באינטרנט הבנתי שחייב bmi 40 במצב שלי כך או כך אבל אני כבר ממש מבולבלת- מה נכון?
    אני מאוד מעוניינת בניתוח. סובלת כל החיים מהשמנה וכלץכל שהזמן עובר כך משמינה יותר.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח בריאטרי

ד"ר אסנת רזיאל
    01/02/2019

אנא בצעי את כל הבדיקות הדרושות וקבעי יעוץ. את מתאימה לניתוח. קבעי במקביל ועדה בריאטרית באסותא כדי לקבל אישור לניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון נוסף

מיכל
    01/02/2019

שכחתי לציין, עם שומנים בדם והיסטוריה מוכחת של ניסיונות ירידה במשקל (טיפול בראזין, טיפול קבוע אצל דיאטיקן) ללא הצלחה. תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התאמה לניתוח

ד"ר אסנת רזיאל
    02/02/2019

את מועמדת מתאימה לניתוח. בצעי את כל הבדיקות וקבעי יעוץ עם מנתח בריאטרי ובמקביל ועדה. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

מיכל
    02/02/2019

תודה על המענה.
    אני זכאית כפי שאמר הכירוג- כי ניתן לשלם באופן פרטי או בגלל ששומנים בדם כן נחשבת מחלה נלויית?
    בנוסף, איך פונים לוועדה? אילו בדיקות יש לבצע? אני מעוניינת בניתוח באסותא למי פונים ומה התהליך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיאום ניתוח

ד"ר אסנת רזיאל
    02/02/2019

תוכלי להתיעץ בטלפו לקבל את רשימת הבדיקות ולקבוע ועדה באסותא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו