מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח בריאטרי- מידע על קריטריוניםמיכח01/02/2019
שלום.
אני מתעניינת בניתוח בריארטרי.
Bmi 38 בת 30 נשואה+2.
היום הייתי בהתייעצות אצל כירוג אחרי שהפנה אותי אליו רופא משפחה.
רופא המשחה אמר שייתכן ואני מועמדת לניתוח שכן יש לי שומנים בדם.
הכירוג התחיל ואמר שאני לא עומדת בקריטריונים של משרד הבריאות שכן צריך bmi של 40 או מחלה נלווית להשמנה ושומנים בדם לא נחשב.
אחרי שהסביר את זה שאל אם הייתי מוכנה לשלם על הניתוח... עניתי שכן כי מלכתחילה לא חשבתי שזה בחינם והכסף הוא לא מה שימנע ממני לעשות את הניתוח.
אז הכירוג אמר שאם אשלם את ההשתתפות העצמית לפי התנאים של המושלם פלטינום כן אוכל לעשות את הניתוח.
מקריאה באינטרנט הבנתי שחייב bmi 40 במצב שלי כך או כך אבל אני כבר ממש מבולבלת- מה נכון?
אני מאוד מעוניינת בניתוח. סובלת כל החיים מהשמנה וכלץכל שהזמן עובר כך משמינה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח בריאטרי
ד"ר אסנת רזיאל01/02/2019אנא בצעי את כל הבדיקות הדרושות וקבעי יעוץ. את מתאימה לניתוח. קבעי במקביל ועדה בריאטרית באסותא כדי לקבל אישור לניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון נוסף
מיכל01/02/2019שכחתי לציין, עם שומנים בדם והיסטוריה מוכחת של ניסיונות ירידה במשקל (טיפול בראזין, טיפול קבוע אצל דיאטיקן) ללא הצלחה. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התאמה לניתוח
ד"ר אסנת רזיאל02/02/2019את מועמדת מתאימה לניתוח. בצעי את כל הבדיקות וקבעי יעוץ עם מנתח בריאטרי ובמקביל ועדה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מיכל02/02/2019תודה על המענה.
אני זכאית כפי שאמר הכירוג- כי ניתן לשלם באופן פרטי או בגלל ששומנים בדם כן נחשבת מחלה נלויית?
בנוסף, איך פונים לוועדה? אילו בדיקות יש לבצע? אני מעוניינת בניתוח באסותא למי פונים ומה התהליך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תיאום ניתוח
ד"ר אסנת רזיאל02/02/2019תוכלי להתיעץ בטלפו לקבל את רשימת הבדיקות ולקבוע ועדה באסותא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)