ניתוח חוזר שנה אחרי מיני מעקף

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח חוזר שנה אחרי מיני מעקף
    לוי מיכאל
    09/03/2020

בוקר טוב אני כשנה לאחר ניתוח מיני מעקף ובעקבות רפלוקס קשה יעבור בעוד כשבוע ניתוח מעקף מלא ב2 השקות ללא הארכה של הלולאה שנעשתה בניתוח מיני מעקף שעברתי לפני שנה השאלה שלי מה עושים בניתוח והאם שוב מקצרים את הפאווץ (הקיבה) בבקשה הסבירו לי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפלוקס

ד"ר אסנת רזיאל
    09/03/2020

מה שעושים הינו חיתוך של המעי שמביא את המרה וחיבורו נמוך יותר למעי שמביא את האוכל. באופן זה מונעים ממרה לעלות לקיבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח חוזר שנה אחרי מיני מעקף

מיכאל
    09/03/2020

תודה על התגובה המהירה מבלי לגעת בחל שנעקף במיני?? ומבלי לקצר שוב את הפאווץ?? האם זה לא יגרום לעוד ירידה במשקל כרגע אני שוקל 63??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח חוזר

ד"ר אסנת רזיאל
    09/03/2020

לא נוגעים בפאוץ ולא משנים את האורך שנעקף ולכן אין ירידה נוספת. חשוב רק לאחר תקופת ההחלמה להיות במעקב דיאטנית ולצרוך יוגורט פרו עשיר בחלבון על בסיס יומיומי. בהצלחה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו