זכאות לניתוח בריאטרי - נתונים ומדדים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• זכאות לניתוח בריאטרי - נתונים ומדדים
    שחר
    01/05/2020

היי. אני בת 24, עם bmi 36. בבדיקות דם שעשיתי אתמול יצא שהטריגלצרידים שלי עומדים על 192 וכולסטרול על 206 (כתוב cholesterol- בשאר המדדים של הכולסטרול כמו hdl ו- ldl רשום שזה הנורמה.
    השאלה אם זה נחשב מחלות נלוות וכדאי לי להתחיל את התהליך? אני מאוד רוצה ולא בטוחה שאצליח בגלל BMI

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקראת ניתוח בריאטרי

ד"ר אסנת רזיאל
    01/05/2020

כן זה בהחלט מקנה לך אפשרות לעבור וועדה וניתוח. אני מציעה שתתחילי לבצע את כל הבדיקות הנדרשות. תוכלי לתאם יעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

שחר
    02/05/2020

תודה רבה, אתחיל בתהליך.
    שאלה נוספת - יש לי אנמיה קלה, מחסור בB12 וברזל, זה יכול לגרום לועדה לא לאשר לי את הניתוח? כי למשל בניתוח מיני מעקף אני יודעת שנוצרת אי ספיגה שיכולה לגרום לאנמיה. אז אני מפחדת שבגלל שכבר יש לי אנמיה לא יאשרו לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנמיה לפני ניתוח בריאטרי

ד"ר אסנת רזיאל
    02/05/2020

כדאי שתגשי כבר עכשיו לדיאטנית בריאטרית כדי להשלים חסרים בויטמינים. הוועדה לא תפסול בגלל חסר אבל ממש מומלץ להשלים חסרים לפני הניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא עובד

שחר
    04/05/2020

היי. היום הייתי בייעוץ ונאמר לי שעם הטריליגליצרידים (192) והכולסטרול (206) בחיים הועדה לא תאשר לי כי זה גבוה ממש מעט ולא משמעותי.. יש מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו