מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- זכאות לניתוח בריאטרי - נתונים ומדדיםשחר01/05/2020
היי. אני בת 24, עם bmi 36. בבדיקות דם שעשיתי אתמול יצא שהטריגלצרידים שלי עומדים על 192 וכולסטרול על 206 (כתוב cholesterol- בשאר המדדים של הכולסטרול כמו hdl ו- ldl רשום שזה הנורמה.
השאלה אם זה נחשב מחלות נלוות וכדאי לי להתחיל את התהליך? אני מאוד רוצה ולא בטוחה שאצליח בגלל BMI
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לקראת ניתוח בריאטרי
ד"ר אסנת רזיאל01/05/2020כן זה בהחלט מקנה לך אפשרות לעבור וועדה וניתוח. אני מציעה שתתחילי לבצע את כל הבדיקות הנדרשות. תוכלי לתאם יעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
שחר02/05/2020תודה רבה, אתחיל בתהליך.
שאלה נוספת - יש לי אנמיה קלה, מחסור בB12 וברזל, זה יכול לגרום לועדה לא לאשר לי את הניתוח? כי למשל בניתוח מיני מעקף אני יודעת שנוצרת אי ספיגה שיכולה לגרום לאנמיה. אז אני מפחדת שבגלל שכבר יש לי אנמיה לא יאשרו לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנמיה לפני ניתוח בריאטרי
ד"ר אסנת רזיאל02/05/2020כדאי שתגשי כבר עכשיו לדיאטנית בריאטרית כדי להשלים חסרים בויטמינים. הוועדה לא תפסול בגלל חסר אבל ממש מומלץ להשלים חסרים לפני הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא עובד
שחר04/05/2020היי. היום הייתי בייעוץ ונאמר לי שעם הטריליגליצרידים (192) והכולסטרול (206) בחיים הועדה לא תאשר לי כי זה גבוה ממש מעט ולא משמעותי.. יש מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)