השמנה חוזרת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• השמנה חוזרת
    עופרי
    13/06/2008

בכל המאמרים שקראתי, אחת האינדיקציות העיקריות לניתוח היא חוסר יכולת להתמיד בשמירה על הירידה במשקל לאורך זמן לאחר ירידה באמצעות דיאטה ו/או ספורט ו/או שינוי הרגלי חיים. מכיוון שברור כי למשל השרוול עלול להתרחב ונפחו יגדל, מה הבטחון שגם אחרי ניתוח שכזה לא תהיה חזרה למשקל הקודם? ומעבר לכך הרי ידוע על אנשים שעברו מס' פעמים ניתוחים לקיצור הקיבה?

שאלה נוספת:מהו משך האשפוז הממוצע לאחר ניתוח שרוולומשך זמן ההחלמה עד לחזרה לעבודה (לא פיסית)?
    ואחרונה: האם קיימת באזור הצפון תוכנית כוללנית (דיאטנית תמיכה וכו') לאחר ניתוח שכזה?

תודה מראש

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנה חוזרת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום עופרי

פרופ` אחמד מחג`נה
    17/06/2008

סליחה על האיחור בתשובה היום חזרתי מכינוס בסטוקהולם.
    ניתוח קיצור קיבה לסוגיו הוא כלי אשר הוכיח את עצמו בלעזור לרדת במשקל ולשמור על משקל טוב במשך זמן רב. אמרתי לעזור, כי דרוש מעקב צמוד ורצון טוב לרדת. בניתוח אנחנו מקטינים את נפח הקיבה, מורידים את רמת הגרילין ( הורמון אשר אחראי להרגשת רעב) ובחלק מהניתוחים גם מקטינים ספיגה. עם כל זה חשוב התמדה, רצון ומעקב צמוד. אני עובד במרכז רפואי רמב"ם וכל המטופלים שלי נמצאים במעקב שלי, דיאטאנית, ופסיכולוג.
    לגבי ניתוח שרוול האשפוז הוא 2-3 ימים לאחר ניתוח וההחלמה לא קשה מאחר וניתוחים אלו מבוצעים בשיטה הלפרוסקופית.
    תוכל לקבוע תור למרפאה ליתר פירוט ויעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו