ניתוח חוזר לאחר שרוול שלא הצליח והשמנה חוזרת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח חוזר לאחר שרוול שלא הצליח והשמנה חוזרת
    אוהד
    07/07/2020

שרוולתי לפני 7 שנים בבית חולים ציבורי אך לצערי העליתי את כל המשקל העודף בחזרה, כעת המדד מצביע שאני על 37 bmi.
    בשנה שעברה התחלתי תהליך לניתוח חוזר, נפגשתי עם דיאטנית והתחלתי תהליך איטי של הורדה במשקל שנכשל.
    כעת החלטתי שמצבי הגופני מחייב אותי לבצע את המהלך וקיבלתי הפניות מרופאת המשפחה לכל הבדיקות וכמובן לוועדה בריאטרית.
    אני מעוניין לבצע את הניתוח באסותא (אני מבוטח מכבי) ורציתי לקבל מידע בנושאים הבאים:
    1. בהנחה שאני בוחר באחד מרופאי מרכז מלב"י לבצע את הניתוח, מהו גובה ההשתתפות העצמית ומה הוא לא כולל?
    2.האם ניתן שרופא (שבהסכם עם מכבי) שלא ממרכז מלב"י ינתח אותי בבית החולים אסותא ברמת החיל? ואם כן מה גובה ההשתתפות העצמית?
    3. מכיוון שמדובר בניתוח חוזר עלי להגיע עם חוות דעת של מנתח בריאטרי לוועדה, האם אותו רופא חייב להיות המנתח שלי בפועל?
    תודה רבה, המידע בפורום עוזר ומועיל.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח חוזר

ד"ר אסנת רזיאל
    07/07/2020

העלות תלויה במה אתה הולך לעבור. אם השרוול התרחב יתכן ויש צורך בהקטנת הכיס והמרתו למיני מעקף קיבה. כמו כן בצילום ושט קיבה יש לבחון המצאות בקע סרעפתי ואם קיים לתקנו. אולטרה סאונד בטן יראה אם יש אבנים בכיס המרה ואם יש צורך להסירו.
    אני מציאה שתגיע ליעוץ תקבל כבר אישור לוועדה וגם אומדן עלויות ואחר כך תחליט אם אתה ממשיך ביעוץ עם כירורגים בריאטריים נוספים. בכל מקרה בהצלחה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה

אוהד
    07/07/2020

אשמח להגיע לפגישת ייעוץ , אבקש לקבל את פרטי ההתקשרות.
    לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קביעת יעוץ

ד"ר אסנת רזיאל
    07/07/2020

לתאום יעוץ פנו למספר המקשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קביעת תור

ד"ר אסנת רזיאל
    07/07/2020

יש מספר טלפון מצורף מיועד לקביעת תורים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו