מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום טיפול תרופתי להרזיה וניתוחים בריאטריים >ניתוח שרוול חוזר בעקבות אי ירידה במשקל
מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
055-4533169
הוספת הודעה לפורום
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח שרוול חוזר בעקבות אי ירידה במשקלהילה29/09/2020
שלום, משוורלת 3 שנים, בפגישות מעקב עם המנתח שלי ועם מנתח נוסף( לחוות דעת נוספת) הגיעו שניהם למסקנה שהניתוח כשל. כי ירדתי רק 12 קילו ( כמובן ליווי דיאטנית, ספורט 4 פעמים בשבוע, ויטימנים)
אין לי ריפלוקס ולא בקע ( עשיתי באריום וגסטרו)
אני היום עם bmi 35 .
האם אני זקוקה למחלת רקע כגון סכרת,כבד שומני וכו כמו בניתוח הראשון, או שבגלל שזה ניתוח שני , אפשר להסתפק ר- בבי אמ אי הנוכחי 35 ומעלה להתחלת התהליך?
אודה לתשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח חוזר
ד"ר אסנת רזיאל29/09/2020את בהחלט יכולה להמיר את השרוול במיני מעקף כדי לחדש את הירידה במשקל. עלייך להכין את הבדיקות להצטייד בהמלצה של דיאטנית 3 פגידות לפחות והמלצה של כירורג בריאטרי ולגשת לוועדה וועדת חריגים. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך המהירה,
הילה30/09/2020תודה, גם אם אין לי מחלות נלוות , בי אמ איי 35 מספיק כדי להתחיל את התהליך?
מה הן הבדיקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקות
ד"ר אסנת רזיאל30/09/2020תוכלי לקבל ממזכירתי את רשימת הבדיקות הנחוצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)