קושי בירידה במשקל לאחר ניתוח שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
053-4877813
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
053-4877813 ללא פרסום בפורום
 
  • קושי בירידה במשקל לאחר ניתוח שרוול
    רוחי
    01/11/2020

    היי דוקטור.
    אני 4 שנים לאחר שרוול, הירידה לא קורית, סהכ ירידה 14 קילו בכל השנים הללו, המון ספורט,תזונה נכונה.

    מעוניינת בתהליך לניתוח חוזר, מעקף/מיני מעקף.
    ביצעתי בדיקות, אין בקע,אין ריפלוקס,אין כבד שומני. אורתופד אומר שהכאבי גב שלי לא ממשקל עודף אלא מחוסר גמישות בעמוד השדרה.
    (בעבר היו שחלות פוליציסטיות כיום אנלא במעקב.)


    גלוקוז גבוה מהרגיל -138 בצום( זה בבדיקה כי חרג מהטווח כנראה התחלה של סכרת מהשמנה)
    כולסטרול 170
    LDL - 102
    NON HDL -120

    מה עוד אפשר לעשות? אובדת עצות אני לא מצליחה לרדת אפילו קילו ואני שנים בליוי תזונאית קלינית וספורט.
    אני Bmi 35.

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 053-4877813


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • מיני מעקף קיבה אחרי שרוול

    ד"ר אסנת רזיאל
    01/11/2020

    את מתאימה להמרת השרוול למיני מעקף קיבה. אנא בצעי צילום ושט קיבה כדי שאראה את גודל הקיבה ומבנה השרוול כעת וכן אולטרה סאונד בטן עליונה לודא שאין אבנים בכיס המרה. כמו כן הכיני את שאר הבדיקות לקראת ניתוח וקבעי אלי יעוץ. אני אצייד אותך במכתב לוועדה. בהצלחה רבה.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


