ספיגה של כדורים פסיכיאטרים לאחר ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
053-4877813
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
053-4877813 ללא פרסום בפורום
 
  • ספיגה של כדורים פסיכיאטרים לאחר ניתוח
    אריה
    15/12/2020

    שלום וברכה,
    אני נוטל כדורים נגד חרדה:
    סרוקוול
    וייפקס
    רסיטל
    קלונקס

    אישרו לי לעשות ניתוח מיני מעקף בגלל שאני סובל ממשקל יתר.

    האם כאשר הקיבה שלי תהיה קטנה יותר זה יפגע בספיגת הכדורים

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 053-4877813


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • כדורים פסיכיאטריים ומיני מעקף

    ד"ר אסנת רזיאל
    15/12/2020

    לעיתים לאחר מיני מעקף יש צורך להעלות מינון של סרוקוול, וייפקס או רסיטל לתקופה הראשונה של שלושת החודשים ואז עם הירידה במשקל ניתן לחזור למינון המקורי.
    הספיגה של הכדורים נפגמת עקב המעקף ולכן יש צורך לעיתים להעלות קצת מינון.
    לעומת זאת יורדים במשקל יחסית מהר ולכן זקוקים לפחות וניתן כעבור 3 חודשים לחזור למינון המוכר.
    אני ממליצה להיות במעקב הפסיכיאטר המטפל ולהתאים את המינון האופטימלי בכל שלב.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


