איך מתחילים בתהליך לקראת ניתוח?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• איך מתחילים בתהליך לקראת ניתוח?
    רונית
    16/01/2021

מעוניינת לעבור ניתוח אצלך באסיה מדיקל. Bmi 44 וסוכרת. אני במאוחדת וההליך לא ברור. קודם באים אלייך? מה עושים קודם ואיך? אשמח לעזרה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח בריאטרי דרך מאוחדת

ד"ר אסנת רזיאל
    16/01/2021

שלום רב
    מבחינת הנתונים את מועמדת מתאימה לניתוח בריאטרי. מצורפת רשימת הבדיקות שיש לבצע בקופת החולים. אנא פני לרופא המשפחה, התחילי בביצוע הבדיקות ובמקביל קבעי אלי פגישת יעוץ וכן וועדה באסותא. בטלפון הרשום מטה תוכלי לדבר עם מזכירתי, לקבל את כל המידע וכן לתאם פגישת יעוץ.

ד``ר אסנת רזיאל
    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך מתחילים בתהליך לקראת ניתוח?

רונית
    16/01/2021

תודה על המענה המהיר. במאוחדת אמרו לי ששינו את הכללים וקודם יש לפנות לועדה בריאטרית שהיא מפנה אותי לבדיקות. והם לא חוזרים אלי. אפשר להתחיל דרכך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח בריאטרי דרך מאוחדת

ד"ר אסנת רזיאל
    16/01/2021

כן. תקבעי אלי תור ובמקביל תתחילי בדיקות בקופת החולים לפי הרשימה. אני זקוקה לראות את כל הבדיקות לשם החלטה על סוג הניתוח המתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו