מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הריון ומיני מעקף שבוע 26ב01/06/2021
היי נכנסתי להריון אחרי 10 חודשים מהניתוח ירדתי 52 מ118 עד67 אני עכשיו שבוע 26 עליתי 5 קילו בהריון האם אמשיך לרדת אחרי ההריון או שלא ואני מרגישה כל הזמן רעבה האם זה טבעי אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון אחרי מיני מעקף
ד"ר אסנת רזיאל01/06/2021מזל טוב על ההריון. חשוב להקפיד על מעקב דיאטנית בריאטרית כל תקופת ההריון אחת לשלושה חודשים. חשוב לעשות בדיקות דם כולל רמות ויטמינים אחת לשלושה חודשים. את תמשיכי לרדת לאחר הלידה. חשוב שתשארי פעילה מבחינה גופנית. הגיוני שבהריון תעלי בממוצע 11 קג. תוכלי להעזר בתקופת ההריון בשיאצו. זה מאד עוזר. תוכלי לקבוע אצלנו מעקב רפואי ודיאטני בזמינות נהדרת ואפילו מעקבים טלפוניים. המון אהבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון ומיני מעקף
ב01/06/2021המון תודה והתקפי הרעב שאני מרגישה זה בגלל ההריון או שימשיך כך אחרי גם לא הייתי מרגישה רעבה וצורך לאוכל לפני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הריון ומיני מעקף
ד"ר אסנת רזיאל01/06/2021ההריון גורם לרעב. נסי לאכול הרבה ירקות ופירות ויתר חלבון. לאחר הלידה צרי קשר ואתן לך תרופה שתעזור לך לבלום את הרעב ולחדש ירידה במשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון ומיני מעקף
ב01/06/2021אמן, סבבה ממש תודה לךרק רציתי להיות בטוחה שהקיבה לא מתרחבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)