ניתוח בקע בסרעפת ומעקף קיבה (ניתוח שרוול ב2010)

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח בקע בסרעפת ומעקף קיבה (ניתוח שרוול ב2010)
    אדמונית
    05/09/2021

שלום לך אני לפני 12 שנים עברתי ניתוח שרוול עם ירידה של 50 קילו בשנתיים האחרונות התגלה לי בקע סרעפתי ואני אמורהלעבור ניתוח לתיקון חלה עלייה במשקל בגלל חוסר יכולת אכילה מסודרת האם כדי לעשות ניתוח כזה או פשוט להשתשמש בסקסנדה ולרדת במשקל כדי להקל על הבקע?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי שרוול קיבה

ד"ר אסנת רזיאל
    05/09/2021

בשלב ראשון כדאי להעזר בסקסנדה או אוזמפיק שהינו יעיל יותר וגם ניתן פעם בשבוע. תראי כמה את יורדת. לצרבת אם ישנה קחי אומפרדקס או נקסיום מידי בוקר. במקביל אנא בצעי
    1. צילום ושט קיבה
    2. גסטרוסקופיה
    3. בדיקות דם של ביקורת
    4. אולטרה סאונד בטן עליונה לשלילת אבנים בכיס המרה
    תוכלי לתאם אלי יעוץ עם כל הבדיקות בטלפון הרשום כאן
    תוכלי לקבל ממני מירשם לאוזמפיק ואם לא יהיה יעיל מספיק רק אז נחשוב יחד על ניתוח המרת השרוול למיני מעקף קיבה ובמקביל תיקון הבקע הסרעפתי.
    אנא רשמי לי את הנייד שלך ואדאג שיחזרו אלייך עם רשימת הבדיקות לתאום היעוץ
    שנה טובה ובהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח חוזר בשילוב עם בקע בסרעפת ואבן בכיס המרה

אדמונית
    10/09/2021

אז לא ממליצה על ניתוח? יש אבן בכיס המרה בשילוב עם הבקע סרעפתי אין אישור לסקסנדה מקוםת החולים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעת עלייה במשקל אפשר להמיר את השרוול למיני מעקף

ד"ר אסנת רזיאל
    10/09/2021

אם עלית במשקל אפשר להמיר את השרוול למיני מעקף, לתקן את הבקע הסרעפתי ובנוסף לכרות את כיס המרה וכך תפטרנה שלושת הבעיות בניתוח אחד. תוכלי לתאם אלי יעוץ עם בדיקות דם, צילום חזה, אקג, צילום ושט קיבה או גסטרוסקופיה, אולטרה סאונד בטן עליונה ושלושה מפגשים עם דיאטנית. לקראת ניתוח תצטרכי לעבור וועדה בריאטרית וועדת חריגים כי זהו ניתוח חוזר. אדמח להפגש איתך ולהחליט יחד איתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועדה בריאטרית ואי אפשרות להמשיך לחריגים

אדמונית
    17/09/2021

אשמח להגיע אלייך לייעוץ אבל מכבי טוענים שעד שלא אקבל אישור מהוועדה על ניתןח חוזר אי אפשר לקבל התחייבות לאף רופא.. מה גם שכרגע בגלל חוסר ויטמין די אי אפשר להתקדם לועדה וקופת החולים לא נותנת לי הפנייה לעשות בדיקה חוזרת מכיוון שחודש שעבר עשיתי מה עושים? יש לך רעיון עבורי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועדה בריאטרית ואי אפשרות להמשיך לחריגים

אדמונית
    17/09/2021

הייתי בועדה בריאטרית ואי אפשר להמשיך לחריגים בגלל חוסר ויטמין די רופאת המשפחנ ביקשה אישור חריג ואין אישור עדיין מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדאי להשלים ויטמין די בנטילת ויטמין די 1000

ד"ר אסנת רזיאל
    17/09/2021

את הויטמין די כדאי להשלים על ידי נטילת ויטמין די 1000 ארבעה כדורים מידי יום. במקביל תקבעי אלי יעוץ. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וועדת חריגים

ד"ר אסנת רזיאל
    19/09/2021

עלייך כמובן לעבור וועדת חריגים לפני ניתוח חוזר אך היעוץ עימי יכול להתקיים ללא קשר. כדאי לך לתאם כבר עכשיו כדי שלא יתעכב. תוכלי להשאיר לי שם מלא ומספר נייד ואדאג שיחזרו אלייך. בינתיים תמשיכי ליטול ויטמין D ולמלא מאגרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח חוזר יש להציג מכתב מרופא כירורג

ד"ר אסנת רזיאל
    17/09/2021

לשם ניתוח חוזר יש להציג מכתב מרופא כירורג שתומך בניתוח. אנא תאמי אלי תור ליעוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו