זריקת הרזיה לאחר שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• זריקת הרזיה לאחר שרוול
    דיקלה
    21/09/2021

שלום. אני 5.5 שנים אחרי ניתוח שרוול, במשך השלוש שנים הראשונות הצלחתי לשמור על המשקל, אך לאחר הסגרים העלתי משמעותית במשקל, 20 קילו פחות או יותר... דבר שגורם לי להרגיש נורא עם עצמי. אני מועמדת לניתוח כירורגי פלסטי להסרת סינר בטני ורציתי לדעת אם אני יכולה להשתמש בזיקה לאחר ניתוח שרוול והאם זה יכול לפגוע בצורה כלשהי בניתוח הפלסטי? הBMI שלי הוא 32 לפי החישובים שלי.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זריקת הרזיה לאחר שרוול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוזמפיק אחרי שרוול קיבה

ד"ר אסנת רזיאל
    21/09/2021

אוזמפיק יעיל מאד כזריקה חד שבועית להרזיה. הוא יעיל במיוחד לאחר שרוול ויכול לעזור לך לרזות שוב את 20 הקילוגרמים שהעלת. תוכלי לכתוב כאן את מספר הנייד שלך ואדאג שיחזרו אלייך לתיאום תור ליעוץ תרופתי. בהצלחה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זריקת הרזיה לאחר שרוול

דיקלה
    21/09/2021

האם הזריקה יכולה באיזושהי צורה להשפיע על הניתוח הפלסטי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוזמפיק אחרי שרוול ולפני ניתוח פלסטי

ד"ר אסנת רזיאל
    21/09/2021

אין לזריקה כל השפעה על הניתוח הפלסטי. מדובר בחלבון שגורם לשובע. אוכלים פחות ומרזים.בסופו של דבר זה ישפר את תוצאות הניתוח הפלסטי אם תרזי לפניו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו