היי דר' אסנת, מקווה שלא מפריע שאני שואלת, יש לי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• היי דר' אסנת, מקווה שלא מפריע שאני שואלת, יש לי
    רוני
    14/10/2021

משהו לשאול אותך בבקשה, בסיטי ריאות שעשו לי בחודש יוני אז התחילו כל הבעיות של ברונכיט חזקה וקוצר נשימה חודשיים ובסיטי רשמו שיש לי בקע היטאלי קטן, בדיוק מה שרשמת לי שלדעתך מה שיודגם בגסטרוסקופיה הינו בקע סרעפתי עם כיבים מדממים בשולי הבקע. האם הבקע הזה יכול לגדול מאז יוני שלא טיפלתי וסבלתי יום יום בצורה קשה ובלילות לא ישנתי 5 חודשים ללא תרופות? האם הבקע גורם לקשי באכילה מה שיש לי. לפני יומיים לקחת פעם ראשונה את הגביסקון והיתה לי הטבה משמעות אבל אני נזהרת מאוכל כמו מאש. אוכלת ממש מעט. עכשיו עשיתי טעות אכלתי פרוסה עם חביתה תקשיבי איזה כאבים בחזה ובגב ולקחתי פעם שניה גביסקון אמנם 15 במקום 20 ושתיתי מים מיד לא יודעת אם מותר לשתות מים לאחר התמיסה לא כתוב בהוראות. השאלה שלי אלייך האם הבקטע היטאלי הקטן שיש לי גם גורם לקושי בבליעה או אין קשר, אני בלחץ אטומי ליום שלישי לדעת כבר. תודה רבה יקרה וסליחה על כל השאלות הכל מלחץ. שתהיה לך סופש נעים. תודה אסנת.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע סרעפתי גורם גם לעליית חומצה מהקיבה לושט וצריבתה

ד"ר אסנת רזיאל
    15/10/2021

רוני יקרה,
    בקע סרעפתי גורם גם לעליית חומצה מהקיבה לושט וצריבה שלה. זה גורם לדלקת וכאבים. הטיפול הינו נקסיום 40 מג פעמיים ליום ותרופות שמקלות כמו גביסקון שלוש עד ארבע פעמים ליום. זה יכול גם לגרום לקושי באכילה וגם לעליית חומצה לגרון שמביאה לצרידות ולפעמים לשאיפה שלה לריאות שמביאה לדלקת ריאות או ברונכיט. כך שהכל מכוון לשם.
    יש תכשיר נוסף שיעזור לך בשם אזוקס. תקחי אותו גם שלוש עד ארבע פעמים ליום.
    אם. אם הנקסיום לא טוב לך תקחי במקומו דקסילנט שממש מוריד חומציות הקיבה. נחוץ פעמיים ליום. דורש מרשם מרופא המשפחה.
    כמו כן בצעי בדיקת צואה להליקקובקטר. זהו חיידק שגורם לעליית החומציות וכל התופעות הללו של רפלוקס.
    תקחי מהרופאה גם באופן זמני כדורי ואבן להקלת התלונות של המתח והחרדה שכעת ממש מפריעות לך באיכות החיים.
    שולחת אהבה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו