דר' אסנת יקרה, אולי את תוכלי לעזור לי, התכתבתי לא מעט

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• דר' אסנת יקרה, אולי את תוכלי לעזור לי, התכתבתי לא מעט
    רוני
    23/10/2021

איתך ואת מכירה פחות או יותר את הבעיה שלי, בזמנו רשמתי לך שיש לי כל בוקר בליחה דם ובזמן האחרון יש הרבה יותר דם וגם קרישי דם שאני רואה את זה אני בהלם ובשוק. עשיתי גסטרוסקופיה רשמתי לך וקיבלתי ממשך תשובה. התחלתי היום לקחת נקסיום לא מרגישה שום שינוי גם מכדור אחד עדיין או שלדעתך לוקח זמן עם הכדורים האלה למרות שהייתי אמורה להרגיש לפחות קצת בשינוי, יש לי כאבים ולחץ בחזה טעם מתכתי בפה כמו דם, ניסיתי להוציא ליחה פעם אחד ביום וברוך השם לא היה דם, זה רק שאני קמה משינה בוקר או צהריים, ממה זה לדעתך את מומחית. מדרכי הנשימה, מהקיבה, מהריאות מאיפה זה בא לי? עשיתי את כל הבדיקות האפשריות אף אוזן גרון, סיטי ראות, גסטרוסקופיה אז מאיפה? ואיך עוצרים את כל הבעיה הזאת וגם כדורים לא עוזרים. אולי זה חס וחלילה סרטן? אני כולי נסערת מהדם הזה. יש לך תשובה? תודה רבה רבה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין שיש לי גם בקע 6 ס"מ אולי זה מהבקע הדם?

רוני
    23/10/2021

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקע סרעפתי ויש לבצע מספר בדיקות

ד"ר אסנת רזיאל
    23/10/2021

כן. עלייך לבצע
    1. צילום ושט קיבה
    2. סיטי בטן
    3. אקג
    4. צילום חזה
    5. בדיקות דם הכוללות
    ספירת דם
    גלוקוז, אוריאה, קראטינין, נתרן, אשלגן, סידן, מגנזיום, פוספור, חלבון, אלבומין, פרופיל שומנים, תפקודי כבד, חומצה אורית, המוגלובין מסוכרר
    ויטמין PTH ,D רמת חומצה פולית, רמת ויטמין ,B12 רמת ברזל,  T3, T4, TSH
    תפקודי קרישה
    הבקע הסרעפתי כפי הנראה גרם לכיבים בקיבה שנכלאה בו וזה מה שגרם לדימום.
    יש צורך לאמוד את טיבו של הבקע, לבחון מה כלוא בו ולתכנן ניתוח לפרוסקופי לתיקונו.
    הכיני את כל הבדיקות הרשומות וקבעי אלי יעוץ בטלפון הרשום מטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום בעקבות בקע סרעפתי

ד"ר אסנת רזיאל
    23/10/2021

הדימום נובע כנראה מהבקע הסרעפתי ויש לתקנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו