מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- דר' אסנת יקרה, אולי את תוכלי לעזור לי, התכתבתי לא מעטרוני23/10/2021
איתך ואת מכירה פחות או יותר את הבעיה שלי, בזמנו רשמתי לך שיש לי כל בוקר בליחה דם ובזמן האחרון יש הרבה יותר דם וגם קרישי דם שאני רואה את זה אני בהלם ובשוק. עשיתי גסטרוסקופיה רשמתי לך וקיבלתי ממשך תשובה. התחלתי היום לקחת נקסיום לא מרגישה שום שינוי גם מכדור אחד עדיין או שלדעתך לוקח זמן עם הכדורים האלה למרות שהייתי אמורה להרגיש לפחות קצת בשינוי, יש לי כאבים ולחץ בחזה טעם מתכתי בפה כמו דם, ניסיתי להוציא ליחה פעם אחד ביום וברוך השם לא היה דם, זה רק שאני קמה משינה בוקר או צהריים, ממה זה לדעתך את מומחית. מדרכי הנשימה, מהקיבה, מהריאות מאיפה זה בא לי? עשיתי את כל הבדיקות האפשריות אף אוזן גרון, סיטי ראות, גסטרוסקופיה אז מאיפה? ואיך עוצרים את כל הבעיה הזאת וגם כדורים לא עוזרים. אולי זה חס וחלילה סרטן? אני כולי נסערת מהדם הזה. יש לך תשובה? תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין שיש לי גם בקע 6 ס"מ אולי זה מהבקע הדם?
רוני23/10/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בקע סרעפתי ויש לבצע מספר בדיקות
ד"ר אסנת רזיאל23/10/2021כן. עלייך לבצע
1. צילום ושט קיבה
2. סיטי בטן
3. אקג
4. צילום חזה
5. בדיקות דם הכוללות
ספירת דם
גלוקוז, אוריאה, קראטינין, נתרן, אשלגן, סידן, מגנזיום, פוספור, חלבון, אלבומין, פרופיל שומנים, תפקודי כבד, חומצה אורית, המוגלובין מסוכרר
ויטמין PTH ,D רמת חומצה פולית, רמת ויטמין ,B12 רמת ברזל, T3, T4, TSH
תפקודי קרישה
הבקע הסרעפתי כפי הנראה גרם לכיבים בקיבה שנכלאה בו וזה מה שגרם לדימום.
יש צורך לאמוד את טיבו של הבקע, לבחון מה כלוא בו ולתכנן ניתוח לפרוסקופי לתיקונו.
הכיני את כל הבדיקות הרשומות וקבעי אלי יעוץ בטלפון הרשום מטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דימום בעקבות בקע סרעפתי
ד"ר אסנת רזיאל23/10/2021הדימום נובע כנראה מהבקע הסרעפתי ויש לתקנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)