מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לאחר ניתוח מעקףאדמונית12/11/2021
אז אני אחריי מעקף מלא כריתת כיס מרה ובקע
כאבים במקום הניתוח יש מצב בגלל הסיכות? יום שני עתידה להוריד אותם
סך הכול שותה ואוכלת מעט אשמח לעידודך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעקף קיבה
ד"ר אסנת רזיאל12/11/2021נהדר!!! בהצלחה רבה בהמשך הדרך. הכאבים אופינייים ונובעים לרב ממשיכה של תפרים פנימיים על השרירים. קחי משככי כאבים וקבעי ביקורת עם המנתח. בינתיים המנעי מתזוזות חדות ומאמץ בטני אך ניתן לבצע הליכות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה הל המענה
אדמונית12/11/2021תודה על המענה המהיר מקווה שהכאב יחלוף במהרה אני מנסה להתהלך דיי הרבה אבל האם זה בסדר גם לנוח בין לבין? התחלתי לאכול יוגורטים קלים תודה על המענה המהיר באמת את אלופה
מה אפשר לקחת בנוסף לאקמול ואופטלגין האם רוקסט פלוס יעזור יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נגד כאבים
ד"ר אסנת רזיאל12/11/2021תוכלי ליטול לסירוגין
אופטלגין נוזלי עד 4 פעמים ליום
רוקסט פלוס עד 4 פעמים ליום
טרמדקס נוזלי עד 4 פעמים ליום
מותר לנוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגביי יציאות
אדמוננת12/11/2021יש לי מידי פעם כאבי בטן סליחה גזים שיוצאים אבל לא יציאה זה טבעי? 3 ימים אחריי הניתוח זהו תודה לא אפריע לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יציאות
ד"ר אסנת רזיאל12/11/2021כן זה טבעי. המעי החל לפעול ותופענה גם יציאות. תקפידי לשתות הרבה במהלך היום. במידה ויש עצירות של שבוע ימים ניתן להעזר בכדור טבעי לקסין פורטה שניתן לרכוש בסופרפארם ללא מירשם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רב
אדמונית12/11/2021אני לוקחת אקמול שגם עוזר לי אפשר לקחת שניים נכון?
בבית חולים נתנו בוריד גם אקמול וגם אופטלגין
זהו סליחה שמפריעה את פשוט ממש עוזרת לי
אגב הכדורי מציצה של הויטמנים נוראיים מתי אוכל לקחת שוב בכדור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תרופות
ד"ר אסנת רזיאל12/11/2021אקמול ניתן לקחת שניים
אפשר יחד עם אופטלגין
בשבועיים הראשונים הויטמינים בלעיסה
אחר כך אפשר ברימקס או בריאמיל בבליעה ולהוסיף ויטמין די* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפרים ואוכל טחון
אדמונית13/11/2021שאלה הסיכות גם נורא מציקות לי יש מצב שיורדים זה יהיה קל יותר?
בשרוול עשו לי הדבקות לא כמו הפעם
ושאלה לגביי אוכל טחון רק לאחר שבוע מיום הניתוח מותר? או אפשר לנסות לפני?
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התקדמות איטית לפי ההוראות
ד"ר אסנת רזיאל13/11/2021תצרכי להעזר בסבלנות גם בהוצאת הסיכות שכמובן יקלו עלייך וגם בהתקדמות בתזונה. כל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)