מינוני הזרקה וחשש בעקבו הכדלה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
053-4877813
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
053-4877813 ללא פרסום בפורום
 
  • מינוני הזרקה וחשש בעקבו הכדלה
    אתי
    14/05/2022

    צהריים טובים,
    נפגשנו לפני 8 חודשים, נוטלת 6 חודשים מינון אוזמפיק 0.25. לאחרונה זה הפסיק להשפיע. העלתי עוד 10 קליקים אך עדין, התיאבון גבוה.
    אני חוששת לעלות מינון בשל הידיעה שהפסקת הזריקה בבו העת תהיה קשה.
    ירדתי 16 קילו, רוצה לרדת עוד5 קילו.
    מה את ממליצה לי לעשות?
    תודה,
    אתי

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 053-4877813

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    מינוני הזרקה וחשש בעקבו הכדלה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • את יכולה ליטול כעת 0.25 פעמיים בשבוע

    ד"ר אסנת רזיאל
    14/05/2022

    את יכולה ליטול כעת 0.25 פעמיים בשבוע. בימים ראשון ורביעי או שני וחמישי או שלישי ושישי. זה יתן רמה קבועה יציבה.
    בהמשך אם יהיה צורך תעלי חמישה קליקים בכל מנה מידי שבוע עד שתרגישי שובע.
    בנוסף קחי מאמן כושר אישי והתחילי לעשות אימונים פעמיים שלוש בשבוע. בהצלחה רבה.

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • עולים במינון אז הפסקת השימוש בזריקה קשה יותר

    אתי
    14/05/2022

    מה בנושא הסוגיה השניה? ארצה להפסיק עם הזריקה בעתיד הקרוב, האם ככל שעולים במינון הפסקת השימוש בזריקה קשה יותר? אני חוששת מעליה.

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • כל תרופה כולל אוזמפיק כאשר מפסיקים אותה אינה משפיעה

    ד"ר אסנת רזיאל
    14/05/2022

    כל תרופה כולל אוזמפיק כאשר מפסיקים אותה אינה משפיעה. מרבית האנשים שומרים על המשקל לאחר הירידה בעזרת מינון קטן של אוזמפיק לאורך זמן. תוכלי גם לחילופין להעזר בתרופה ריבלסוס דרך הפה שניתנת בכדור פעם ביום ומכילה את אותו חומר סמגלוטייד. זה לא משנה מה המינון שאת לוקחת, כאשר את מפסיקה אם חוזר לך תיאבון טאת אוכלת יותר אז יש סיכוי להשמנה. חשוב אם את מפסיקה לשמור על תזונה עם הרבה ירקות ופירות כסיבים תזונתיים ובהשגחת דיאטנית וכן לעשות הרבה פעילות גופנית.

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


