מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אסנת פונה אלייך בייאוש גדול בבקשה תעזרי לימירית16/05/2022
שיתפתי אותך לגבי בדיקת גסטרוסקופיה שעשיתי
בתשובה כתוב
ושת תקיו לכל אורכו
קיבה מצב לאחר ניתוח בריאטרי רפלוקס מרתי?
השקה במראה תקין
2 לולאות המעי נראות במצב תקין
הייתי אצל המנתח שעשה לי מיני מעקף ואמרתי לו שהרופא גסטרו טועו שהמראה של הבדיקה לא מתאים למיני מעקף אלא למעקף מלא
אסנת אני בחרדה לא מבינה מה קורה פה
המנתח שלח אותי לשיקוף ושת קיבה תרסריון
המנתח טוען שעשה מיני מעקף!
מתחננת להרגעה קטנה
האם 2 לולאות זה יכול להיות סיבוך?
אני מרגישה ממש חרדות ופחדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיני מעקף זה 2 לולאות מעי
ד"ר אסנת רזיאל16/05/2022מיני מעקף זה 2 לולאות מעי
מה שרופא הגסטרו מתאר זה מיני מעקף
הרופא הכירורג עשה לך מיני מעקף.
החרדה שלך אינה רציונלית. היא נובעת מנפילת מתח ודורשת טיפול.
תחילה ניתן לקבל רגיעה על ידי תרופה טבעית כמו ולריאו או תרופה ממשית כמו ואבן. להעלאת מצב הרוח יעיל מאד ציפרלקס או וולבוטרין. להעלאת תדר והרגשה נעימה יעזרו לך מאד גם שיאצו, רפלקסולוגיה וגם טיפול תודעתי. תוכלי תמיד לתאם אלי יעוץ גם טלפוני כדי שאסביר לך שהכל בסדר.
אם את לוקחת תרופה כלשהי כמו ציפרלקס יש להגדיל את המינון שלה בשלושת החודשים הראשונים שלאחר הניתוח כדי שתשפיע כפי שהיה לפני כן.
תהליך של שינוי כדוגמת ניתוח בריאטרי דורש מאיתנו משאבים גדולים ומשאיר את הנפש חשופה. לפיכך יש צורך בתמיכה רבה ככל האפשר. יעזור גם לעשות פעילות גופנית כמו הליכה בחיק הוטבע, במיוחד יחפה בחוף הים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה לתאם אלייך תור ללא הצלחה
מירית16/05/2022כל מה שרשמת מדוייק מאד
אני במצב נפשי קשה
אני עשרה חודשים אחרי ניתוח
ירידה של כמעט 60 קילו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוכלי להיעזר לתמיכה במרחב מודעות
ד"ר אסנת רזיאל16/05/2022תוכלי להעזר לתמיכה במרחב מודעות. חפשי באינטרנט. יש שם מטפלות רגשיות מדהימות והרבה פעילויות נהדרות. ממליצה בחום על דבורה קרוב כליווי ותמיכה.
גם שלומי הרט מטפל נהדר ואת יכולה למצאו בפייסבוק בקבוצה להגשים את החלום ולהצטרף אליה. חשוב מאד שתמצאי לך תמיכה לפי מה שמתאים לך אישית כדי לקבל כוחות ואנרגיה להגשים את כל החלומות שלך. לכן טיפול משלים בשיאצו למשל כל כך חשוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך ניתן להתייעץ איתך טלפונית?
מירית16/05/2022תודה על הכל את בן אדם מדהים😇
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קובעים ייעוץ טלפוני בטלפון הרשום כאן
ד"ר אסנת רזיאל17/05/2022קובעים יעוץ בטלפון הרשום כאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)