מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אוגמנטין לאחר ניתוח מעקףאדמונית22/05/2022
היי לרופאה הכי שיש
יש לי דלקת בחניכיים האם אפשר לקחת אוגמנטין חצי שנה אחרי מעקף קיבה?
אין לי רגישיות
אגב שבוע שעבר חוויתי פעמיים כנראה דאמפינג שלווה ברעידות קשות וזיעה קרה וכמו כן לאחר אכילה של סושי התקף של כאב בטן מטורף האם זה בגלל שאכלתי על בטן ריקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוגמנטין אחרי מעקף
ד"ר אסנת רזיאל22/05/2022כן. אפשר ליטול אוגמנטין אחרי מעקף
כדי למנוע דאמפינג יש להמנע מסוכרים ופחמימות פשוטות
לגבי כאבי הבטן כפי הנראה מדובר בעוית של המעי. מעין התכווצות חזקה. לעיתים זה עקב מאמץ של המעי. יש לשתות תחילה ואחרי כן לאכול, לאט מעט ועם לעיסה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדאמפינג וכאב בטן
אדמונית22/05/2022באותו יום ספציפי שתיתי נס קפה בבית קפה אולי בגלל רגישות שלי לחלב ושמו לי חלב רגיל זה קרה? כי שתיתי ואחר כך אכלתי סלט קינואה ושעה אחריי התחילו כאבי בטן מטורפיםםםםם הייתי בנוחיות 3 שעות ועם כאבי בטן נוראייםםם משולבים בחולשה וזיעה קרה!
בפעם השניה שוב שתיתי בבית נס קפה ועד הצהריים לא אכלתי כלום ואז לאחר אכילת הסושי זה שוב קרה השאלה האם זה בגלל שלא אכלתי מסודר
תןדה על המענה המהיר את הרופאה הכי טובה שיש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה כנראה בגלל הרגישות ללקטוז
ד"ר אסנת רזיאל22/05/2022זה כנראה בגלל הרגישות ללקטוז וחוסר סדר בארוחות. לא נורא. העיקר שחלף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפיחות ותחושה לא נעימה
אדמונית27/05/2022היי דוקטור הכי שיש!
מהבוקר יש לי תחושה שהבטן כמו בלון אין גזים או כאבים רק תחושה של מלאות
מה עושים? תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מותר ליטול קל בטן לשחרר את התפיחות
ד"ר אסנת רזיאל27/05/2022מותר ליטול קלבטן לשחרר את התפיחות. רצוי להתרגל לעשות קצת הליכות יחפה בחוף הים וגם טיפולי רפלקסולוגיה או שיאצו. כדאי שתתאמי מעקב דיאטנית לתמיכה. שבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה נוצרת הנפיחות והאם זה נוזלים
אדמונית27/05/2022אני בליווי דיטאנית מאז הניתוח כל חודש יש לי פגישה
אנסה לקחת קל בטן השאלה ממה זה נוצר הנפיחות הזאת? נוזלים?
הליכה אני עושה פעמיים בשבוע
וגם רפלקסולוגיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הנפיחות היא מגזים
ד"ר אסנת רזיאל27/05/2022הנפיחות היא מגזים. מותר קלבטן לשחררם. לפעמים מלקטוז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)