החלמה לאחר מיני מעקף עם תינוק בבית

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• החלמה לאחר מיני מעקף עם תינוק בבית
    מורן
    09/07/2022

היי ד"ר, אני 3.5 חודשים אחרי לידה מס' 3. עם BMI 35. סכרת הריון. תמיד הייתי מלאה. הכי רזה שלי היה 85 ק"ג וגובה 170. אני מעוניינת במיני מעקף. איך ההחלמה? יכולה לעשות את זה בזמן חופשת הלידה? אוכל להסתדר עם התינוק? האם בהכרח יפול לי העור? ניתן לטפל בעור ע"י אימונים ולא ניתוח? יש לי כ"כ הרבה חששות ודאגות אבל גם נמאס לי להיות שמנה. ניסיתי הכל! סקסנדה. אוזמפיק. ללא גלוטן וסוכר. יורדת ועולה. שום ניסיון לא החזיק מעמד לאורך זמן. מתה מפחד מהסיכונים של הניתוח. מבוטלת של קופ"ח מכבי. תודה!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח בריאטרי אחרי לידה

ד"ר אסנת רזיאל
    23/08/2022

את בהחלט יכולה לעשות ניתוח בריאטרי כדי לרדת במשקל ולשמרו. כדאי שתלכי צעד צעד. תקבעי יעוץ, תעשי את הבדיקות הנחוצות לקראת ניתוח, תפגשי עם דיאטנית בריאטרית להכנה. את יכולה לעשות את הניתוח כעת כי חלפו 3 חודשים מהלידה או לחדש את הטיפול התרופתי, כרצונך. תקבעי יעוץ דרך מספר הטלפון המופיע כאן ונתקדם יחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו